Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Εξετάζεται συνεργασία μεταξύ της ΣΤΑΣΥ και της ΕΑΒ

Οταν κάποιοι σιδηροδρομικοί πρότειναν τέτοιες συνεργασίες  το επίσημο συνδικάτο μας έπεφτε να τους κατασπαραξει. Σε μια αμοιβαίως επωφελή συμφωνία συνεργασίας αναμένεται να καταλήξουν σύντομα οι «Σταθερές Συγκοινωνίες» (ΣΤΑΣΥ) και η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ).Μια τέτοια εξέλιξη, η οποία θα κατατείνει
αφενός στην πιστοποίηση -  εκ μέρους της ΕΑΒ - εργασιών συντήρησης και επισκευής που διενεργεί η ΣΤΑΣΥ στο τροχαίο υλικό της και αφετέρου στην παραγωγή μέρους των ανταλλακτικών που χρησιμοποιεί η δεύτερη στις εγκαταστάσεις της πρώτης, συζητήθηκε πρόσφατα μεταξύ των Διοικήσεων των δύο εταιρειών.
Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της  ΣΤΑΣΥ κ. Σταύρος Στεφόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Βόγκας, συνοδευόμενοι από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της  ΕΑΒ στην Τανάγρα, όπου τους  υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΑΒ κ. Ζαχαρίας Γκίκας, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γεώργιος Μαζαράκος, ο Αντιπρόεδρος κ. Χαράλαμπος Παπασπύρος και υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης έγινε ενημερωτική παρουσίαση για το αντικείμενο και τις δραστηριότητες της ΕΑΒ και στη συνέχεια οι εκπρόσωποι της ΣΤΑΣΥ ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να διερευνήσουν τα πεδία, όπου μπορεί να ενισχυθεί η μεταξύ τους συνεργασία, καθώς και τους τρόπους ανάπτυξής της.
metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου