Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Η ΠΟΣ ζητά να πληροφορηθεί τους όρους πώλησης των ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ

Με επιστολή της προς το ΤΑΙΠΕΔ αλλά και τις Διοικήσεις των Εταιρειών η Ομοσπονδία ζητά να μάθει περισσότερα για τους όρους πώλησης των ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ. Διαβάζουμε :  
Κύριοι,
Κατά τη συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και της
Διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ - που πραγματοποιήθηκε στις 25/4/2016 -  συζητήθηκαν θέματα που εμπεριέχονται στην ημερήσια διάταξη του Δ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί σήμερα.
     Πέραν της ιδιωτικοποίησης με την οποία εμείς διαφωνούμε, δεν είναι από την πλευρά σας σαφείς οι όροι ιδιωτικοποίησης.  
Για τον ανωτέρω λόγο και συγκεκριμένα για τη διαδικασία αποτίμησης της περιουσίας από τους ανεξάρτητους εκτιμητές αλλά και των ταμειακών διαθέσιμων, ζητάμε όπως μας γνωστοποιηθούν εγγράφως οι όροι πώλησης τόσο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ όσο και της ΕΕΣΣΤΥ για ενημέρωσή μας και προς αποφυγή κάθε μορφής διχογνωμιών. Θα επιθυμούσαμε μία πιο πληρέστερη ενημέρωση για όλα τα ζητήματα της ιδιωτικοποίησης.    Ο Πρόεδρος                                              Ο Γενικός Γραμματέας

            ΠΑΝ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ                            ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου