Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Στη Λάρισα αύριο Μ. Δευτέρα η διοίκηση του ΟΣΕ.

Με φόντο τα μεγάλα προβλήματα που παρατηρούνται στη Θεσσαλία.
O Θεσσαλικός σιδηρόδρομος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τα τελευταία χρόνια, και μόνο ικανοποιητικές δεν χαρακτηρίζονται οι υπηρεσίες που παρέχει στο κοινό, με τις διαμαρτυρίες συνεχώς να
βρίσκονται στο προσκήνιο, ειδικά σε ότι αφορά τις καθυστερήσεις στα δρομολόγια, τις αφύλακτες διαβάσεις αλλά και την κατάσταση που βρίσκονται οι αμαξοστοιχίες. Έτσι, η επίσκεψη της νέας διοίκησης του ΟΣΕ τη Μεγάλη Δευτέρα στην πόλη της Λάρισας αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον.
Όπως έγινε γνωστό, οι νέοι διοικούντες του ΟΣΕ θα βρίσκονται στη θεσσαλική πρωτεύουσα τη Μ. Δευτέρα, στις 14:00 για την πρώτη γνωριμία, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, με τους σιδηροδρομικούς της Λάρισας.

Πηγή: thessaliatv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου