Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Νέα επιστολή της ΠΟΣ για το Οργανόγραμμα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Επιστολή της ΠΟΣ στην Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Μετά την πάροδο πέραν των δεκαπέντε (15) ημερών από την κοινοποίηση του Οργανογράμματος και του Προσοντολογίου στις Διευθύνσεις και Υπηρεσίες και παρά τα επανειλημμένα αιτήματά μας (τηλεφωνικά) για την
κοινοποίηση των ανωτέρω στην Π.Ο.Σ., ουδέποτε μας τα κοινοποιήσατε.
Σας επισημαίνουμε ότι η κοινοποίηση όλων των αποφάσεων της Διοίκησης που αφορούν το προσωπικό, αποτελούν δεσμευτική υποχρέωσή σας και δεν υπόκεινται στη διακριτική σας ευχέρεια.
Επίσης, ζητάμε να μας γνωστοποιήσετε εγγράφως την απόφαση σύστασης επιτροπής που θα αξιολογήσει και γνωμοδοτήσει για την κατάληψη των ιεραρχικών θέσεων ευθύνης από τους συναδέλφους που έχουν αιτηθεί, βάση των προσόντων που κατέχουν. 
      Ο Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας            ΠΑΝ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ              ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου