Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Παρέμβαση Προέδρου ΠΕΠΕ για το Οργανόγραμμα

Τηλεφωνική παρέμβαση του Προέδρου του Σωματείου μας,συναδέλφου Γενιδούνια, είχαμε πριν από λίγο για το θέμα του Οργανογράμματος και το λάθος που διαπιστώθηκε
στα προσόντα του Προϊσταμένου Κεντρικής Υπηρεσίας.
Για την θέση δεν είχαν -απο τυπογραφικό λάθος- αναγραφεί στις αιτήσεις τα 2 χρόνια εμπειρίας σε θέση ευθύνης, όρος που είχε ψηφιστεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο Οργανόγραμμα.

Μετά την παρέμβαση του Προέδρου του Σωματείου μας το λάθος θα διορθωθεί  άμεσα και η εγκύκλιος θα σταλεί στα μηχανοστάσια (ίσως και σήμερα).

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Σε όσους έσπευσαν να κάνουν λόγο για "φωτογραφικές διατάξεις"στην έλξη, να θυμίσουμε ότι αυτά τελείωσαν το 2015.
Τον Μάιο του 2015 συγκεκριμένα,όταν  οι μηχανοδηγοί αποφάσισαν να τελειώνουν τις κάθε λογής παράγκες.
Σε αυτές τις προαγωγές το προσοντολόγιο για την έλξη είναι ενιαίο και δεν προβλέπονται πουθενά φωτογραφικές διατάξεις.1 σχόλιο:

  1. "Σε αυτές τις προαγωγές το προσοντολόγιο για την έλξη είναι ενιαίο και δεν προβλέπονται πουθενά φωτογραφικές διατάξεις".
    Για την έλξη οκ.. Στο υπόλοιπο οργανόγραμμα οι "φωτογραφίες" είναι αποδεκτές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή