Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Ανακοίνωση της ΑΣΚ για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Σήμερα είναι μια μεγάλη γιορτή για την ελευθερία. Κάθε χρόνο, ο νους μας γυρίζει στην κορύφωση των φοιτητικών κινητοποιήσεων, για καλύτερη παιδεία, ελευθερία, δημοκρατία και ανεξαρτησία, αξίες πάντα διαχρονικές και επίκαιρες. Η νεολαία και ο ελληνικός λαός ανεξάρτητα από τα πιστεύω τους ενώθηκαν με
πάθος για την ελευθερία και τη δίψα για μια ζωή σε μια αληθινά δημοκρατική κοινωνία ενάντια στην 7χρονη δικτατορία της 21ης Απριλίου... Ο εορτασμός της 43ης επετείου θα κλείσει με την καθιερωμένη πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία.

 Λυπούμαστε ιδιαίτερα που Η Διοίκηση της Εταιρείας κοινοποιεί σήμερα έγγραφα, απαξιώνοντας τη σημερινή επέτειο και την πορεία που πραγματοποιείται για τον εορτασμό της, κλείνοντας την απλώς σε 3 λέξεις και μία παρένθεση: (ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ…)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου