Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Σχόλιο του Ανδρέα Μπούρα για την ανακοίνωση της ΠΑΣΚ

Ο συνάδελφος Ανδρέας Μπούρας  μας έστειλε κ δημοσιεύουμε σχόλιο για την ανακοίνωση της ΠΑΣΚ +Συνεργαζόμενοι.

Διαβαζουμε:

Έλεος κύριοι της ΠΑΣΚ.Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.Μάλλον ξεχάσατε την δήλωση του πολιτικού προ'ι'στάμενου και εκπροσώπου σας στο πρόσφατο συνέδριο της ομοσπονδίας για τα κριτήρια των θέσεων εργασίας όλων των σιδ/κων. Ξεχάσατε να μας πείτε ότι οι εκπρόσωποι της παράταξης σας στο Δ.Σ. της Π.Ο.Σ  είναι προ'ι'στάμενοι σε 2-3 μηχανοστάσια,σε διευθύνσεις .τμήματα ,ομάδες.Ξεχάσατε να μας πείτε ότι υποψήφιοι με τα ψηφοδέλτια σας είναι διευθυντές. Ξεχάσατε να μας πείτε ότι όλοι αυτοί συμμετέχουν σε  όλες τις επιτροπές!!! Ξεχάσατε εντελώς να μας πείτε για τα ''στελέχη'' σας που στέλνετε στην σχολή συνδικαλιστών της Γ.Σ.Ε.Ε .......για να πάρουν πτυχίο συνδικαλιστή.......Ξεχάσατε πολύ περισσότερο ότι τα τελευταία χρόνια έχετε την προεδρεία στην Π.Ο.Σ  και σας αναλογούν τεράστιες ευθύνες για όλα αυτά που εγκαλείτε .....τους άλλους.Από πότε η θέση του γραμματέα της επιθ/σης αποτελεί θέση προ'ι'σταμένου???? 
Επενδύετε στην λασπολογία και στον μηδενισμό των πάντων.Η πρακτική  αυτή σας κάνει να είστε η Μούσα που με εμπνέει ,η αιτία και η αφορμή να συνεχίσω να πολεμώ με όλες μου τις δυνάμεις  το σάπιο το οποίο ανήκετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου