Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Μεγάλη συμμετοχή μηχανοδηγών στην 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της +ΣυνΕξέλιξης


Γραμματέας της παράταξης εξελέγη ο Σίμος Ιορδανίδης απο το ΜΘ, και Αναπληρωτής Γραμματέας ο Νίκος Κισκύρας,βοηθός μηχανοδηγού απο το ΜΑΙ, με τον Γιώργο Σαββίδη απο το ΜΘ να αναλαμβάνει τα οικονομικά. Αναλυτικότερα : 
Με την συμμετοχή πολλών μηχανοδηγών απο όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο
η 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της +ΣυνΕξέλιξης στην Θεσσαλονίκη. Στην συνδιάσκεψη συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τους μηχανοδηγούς,κυρίως η ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι σχέσεις της ΠΕΠΕ με την Ομοσπονδία και η επερχόμενη τροποποίηση του καταστατικού του Σωματείου μας.

Η +ΣυνΕξέλιξη συνδέει κ τιμά το παρελθόν του κλάδου,εγγυάται το παρόν και σχεδιάζει το μέλλον μαζί με ΟΛΟΥΣ τους μηχανοδηγούς.
Απτή απόδειξη ήταν οι χαιρετισμοί που απηύθυναν στην συνδιάσκεψη οι συνταξιούχοι μηχανοδηγοί Νίκος Αποστολίδης,Δημήτρης Λειβαδιώτης, Δημήτρης Μπεμπεργιάννης και Αλέκος Φυσέας ενώ απο την εκδήλωση πέρασε και ο Παναγιώτης Κωστάκης που χαιρέτισε τους παρόντες μηχανοδηγούς.
Άψογη η φιλοξενία απο τους Μακεδόνες Μηχανοδηγούς ενώ τοποθετήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον έκαναν πολλοί συνάδελφοι απο όλη την χώρα.
Η παράταξη θα βγάλει ανακοίνωση με τα συμπεράσματα της συνδιάσκεψης το επόμενο διάστημα.Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου