Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Ένας καλός φίλος συνταξιοδοτήθηκε και αποχαιρετά τους συναδέλφους


Ένας καλός φίλος, που έχει προσφέρει ανιδιοτελώς στους συναδέλφους μέσω του ΠΜΚ Αττικής αλλά και συνδικάτων, συνταξιοδοτήθηκε την Παρασκευή.Ο Αντώνης Μαρτάκης,έκλεισε τον κύκλο εργασίας  στον σιδηρόδρομο και με μήνυμα του αποχαιρετά τους συναδέλφους. Το στέκι της έλξης,δημοσιεύει το μήνυμα του και του εύχεται καλή συνέχεια στην νέα φάση της ζωής του! Διαβάζουμε>

Κλείνοντας τον κύκλο μου αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλες και όλους τους συνεργάτες μου με τους οποίους πορευτήκαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια.
Μετά από 39 έτη υπηρεσίας έφτασε για μένα η δύσκολη ώρα του αποχαιρετισμού.
Η τροχία που διέγραψα και το ίχνος που ίσως άφησα σαν υπάλληλος και σαν συνδικαλιστής , θα κριθούν από εσάς.
Από την δική μου πλευρά , εκείνο που μπορώ να σας εκμυστηρευτώ φεύγοντας , είναι κάτι που με γεμίζει ικανοποίηση και χαρά θα μπορώ να ανταμώνω όλους με ένα ζεστό χαμόγελο γεμάτο εκτίμηση και αγάπη, που θα εκφράζουν τα συναισθήματα που είχα και θα έχω για σας,γιατί πάντα είχα τον συνάδελφο πάνω από όλα.
Και αν παρ' ελπίδα και χωρίς να το θέλω επίκρανα κάποιον ζητώ κατανόηση και συγνώμη.
Σας ευχαριστώ όλους και όλες για την πρόθυμη βοήθεια και συνεργασία που μου παρείχατε και κυρίως για την αγάπη και εκτίμηση που μου δείχνατε.
Φεύγω ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο σε συναισθήματα και αυτά θα με συντροφεύουν και θα με οδηγούν από εδώ και πέρα στην πορεία μου.
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι.

1 σχόλιο:

  1. Η ελπίδα και η δημιουργικότητα να μη σε εγκαταλείψουν ποτέ. Καλή επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή