Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Σε αναβάθμιση υπηρεσιών προς τα άτομα με αναπηρία προχωρά ο Ο.Σ.Ε


Σύσκεψη της διοίκησης του Ο.Σ.Ε με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Συνομοσποσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.με.Α.)Αποκατάσταση βλαβών και ζημιών σε ανελκυστήρες και κυλιόμενες σκάλες στο τμήμα Τριών Γεφυρών και Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών(ΣΚΑ). Η Διοίκηση του Ο.Σ.Ε.
ενημέρωσε σήμερα 13/3/2019 τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας ατόμων με αναπηρία (Ε.Σ.Α.με.Α.) για την επίλυση των προβλημάτων λειτουργίας ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων στο Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών και συγκεκριμένα την έγκριση και εκταμίευση από τον Ο.Σ.Ε. συνολικού ποσού 134.000 ευρώ προς την ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. για την αποκατάσταση των βλαβών και ζημιών.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε η άμεση συνεργασία μεταξύ του Ο.Σ.Ε. και της συνομοσπονδίας τόσο για τα θέματα προσβασιμότητας στους σταθμούς, όσο και για προτάσεις που θα αναβαθμίζουν την παροχή υπηρεσιών προς τα άτομα με αναπηρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου