Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Βρετανικό μοντέλο θέλει η ΝΔ για μεταφορές- υποδομές - Τα στελέχη που διαμορφώνουν το πρόγραμμα της


Το σχέδιο της για τις Υποδομές – Μεταφορές ετοιμάζεται να ανακοινώσει η ΝΔ, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παραπολιτικά».Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η ΝΔ υιοθετεί το βρετανικό μοντέλο στην υλοποίηση των έργων Υποδομών και Μεταφορών.


Το πρόγραμμα της ΝΔ διαμορφώνεται με τον συντονισμό και την εποπτεία του πρώην υπουργού Μεταφορών Κωστή Χατζηδάκη και του γραμματέα Προγράμματος Γιώργου Στεργίου (ο κ. Στεργίου είχε διατελέσει διευθύνων σύμβουλος της ΕΘΕΛ), ενώ κομβικός, όπως επισημαίνεται, είναι ο ρόλος του βουλευτή Σερρών και τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, του πρώην αντιπροέδρου της ΕΡΓΟΣΕ Νίκου Κουρέτα και του πρώην γενικού γραμματέα Μεταφορών Νίκου Σταθόπουλου.

Με πληροφορίες απο το metaforespress.gr και το parapolitika

1 σχόλιο:

  1. Με το νεκροθάφτη του σιδηροδρόμου και τον άσχετο που διατύπωσε γελοία ερωτήματα για την κακοκαιρία και το δυστύχημα στο Άδενδρο, θα παρουσιάσουν το Βρετανικό μοντέλο για τις μεταφορές που διαμορφώνει η ΝΔ!!! Και κάποιοι συνάδελφοι θα τους ψηφίσουν για να το εφαρμόσουν!!! Πόσοι νεκροί ακολούθησαν την εφαρμογή του μοντέλου στη Βρετανία; Γιατί σταδιακά επέστρεψαν σε πρακτικές προ Θάτσερ οι Βρετανοί; Αλήθεια η ΝΔ, αν Κυβερνήσει, θα εφαρμόσει το Βρετανικό μοντέλο και στη σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή