Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Eπιστολή ΠΟΣ για ΣΣΕ στην ΕΕΣΣΤΥ

Κύριοι,

Μετά από επίπονη διαπραγμάτευση, η οποία πραγματοποιήθηκε εν μέσω αλλεπάλληλων πολιτικών εκλογικών διαδικασιών και θερινής περιόδου, καταλήξαμε στο κείμενο της Σ.Σ.Ε. το οποίο όπως
ενημερωθήκαμε σας έχει γνωστοποιηθεί κι έκτοτε ουδεμία ενημέρωση έχουμε. 

Το γεγονός ότι η Σ.Σ.Ε. έχει λήξει από τις 20/7/2019 και ήδη έχουμε διανύσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου λήξης και της τρίμηνης μετενέργειας δεν επιτρέπει περαιτέρω καθυστερήσεις.
Για το λόγο αυτό, ζητούμε το αργότερο εντός 10ημέρου να έχουμε μια άμεση απάντηση, ευελπιστούμε θετική, προκειμένου να επιτευχθεί η εργασιακή ειρήνη για τα επόμενα δύο έτη, διότι σε διαφορετική περίπτωση θ’ αναγκαστούμε να ενεργοποιήσουμε τις αποφάσεις για κινητοποιήσεις που ήδη έχουμε λάβει.

      Ο Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας 


           ΠΑΝ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ              ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου