Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Νέα συνάντηση των Ρουμάνων της GFR με την ΡΑΣ. Προσέλαβαν μηχανοδηγούς, δρομολόγια από την Θεσσαλονίκη

Όλο και πιο κοντά στη δραστηριοποίησή τους στην εγχώρια σιδηροδρομική αγορά εμφανίζονται οι Ρουμάνοι της Grup Feroviar Roman SA. Η ιδιωτική ρουμανική εταιρεία, η οποία διαθέτει
ευρωπαϊκή άδεια για εμπορευματικές μεταφορές, πραγματοποίησε πρόσφατα και νέα συνάντηση με την Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων.

Μάλιστα, σε αυτήν συμμετείχε και στέλεχος από την σχεδόν αντίστοιχη Αρχή της Ρουμανίας.

Οι Ρουμάνοι φαίνεται ότι πιέζουν για την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών, ώστε να ξεκινήσουν εμπορευματικά δρομολόγια.

Το metaforespress.gr συνομίλησε με τον αντιπρόσωπό τους στην Ελλάδα, ο οποίος ανέφερε ότι, όταν ολοκληρωθούν οι αδειοδοτικές διαδικασίες, τότε θα δρομολογηθούν τρένα από την Θεσσαλονίκη προς γειτονικές χώρες και σε επόμενο χρόνο από το Ικόνιο.

Η ρουμανική εταιρεία έχει μισθώσει 1 ηλεκτράμαξα από την ΓΑΙΑΟΣΕ και επιθυμεί την μίσθωση και 1 ντιζελάμαξας, ενώ ήδη έχει προχωρήσει και στην πρόσληψη μηχανοδηγών.

Φ. Φωτεινός - metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου