Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Μετέθεσε με εξώδικο την απεργία η ΠΟΣ αλλά και πάλι ΕΞΑΙΡΕΣΕ 3 Σωματεία της σε αυτήν!

Το εξώδικο που απέστειλε η ΠΟΣ εξαιρώντας και πάλι 3 Σωματεία - μέλη της!
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ.) στη συνεδρίασή του στις 24 Σεπτεμβρίου 2019 αποφάσισε τη μεταφορά της 24ωρης απεργίας που είχε προκηρυχθεί για τις 26-9-2019 και θα πραγματοποιηθεί στις 3-10-2019
με τα ίδια αιτήματα (από 00.00’ έως 24.00’, του προσωπικού που απασχολείται στον Ο.Σ.Ε. Α.Ε., την Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε., την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., την ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. και τη ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. σε ολόκληρο το δίκτυο).
Η μεταφορά πραγματοποιείται ως ένδειξη καλής θέλησης στην ολιγοήμερη παράταση που ζητήθηκε από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να ενημερωθεί και να καταθέσει πρόταση για τη Σ.Σ.Ε. της ΕΕΣΣΤΥ.
Λόγω του ότι δεν έχει καθοριστεί Προσωπικό Ασφαλείας, αδυνατούμε να σας αποστείλουμε.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου