Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Nέα Δοκιμή στο Θριάσσιο για την ηλεκτροκίνηση

Νέα δοκιμή θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στην περιοχή του Θριασσίου για την ηλεκτροκίνηση. Μετά το πρόσφατο συμβάν
με τις MLW το Σωματείο μας (οφείλουμε να συγχαρούμε τους μηχανοδηγούς  και το προσωπικό σταθμού Οινόης για τις ενέργειες τους) άμεσα επικοινώνησε με όλους τους φορείς, θυμίζοντας την επιστολή που είχε αποσταλεί για το θέμα.
Η λύση που προτάθηκε απο την ΠΕΠΕ είναι να ξεκινήσει άμεσα η λειτουργία της ηλεκτροκίνησης στο Θριάσσιο προκειμένου να  γίνεται η κυκλοφορία των εμπορικών αμαξοστοιχιών με ηλεκτράμαξες.
Φαίνεται πως υπήρξε αποτέλεσμα καθώς τις επόμενες ημέρες προγραμματίστηκε νέα δοκιμή και ελπίζουμε να  βρισκόμαστε στην τελική ευθεία.
Το πρόβλημα με τις MLW  ωστόσο και την  ειδοποίηση των μηχανοδηγών σε περίπτωση διάσπασης της αμαξοστοιχίας πρέπει να λυθεί καθώς οι μηχανές θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται στις μεταφορές τα επόμενα χρόνια.  


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου