Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Συνταξιοδοτήθηκε ένας "μάστορας" & καλός συνάδελφος

Τελευταία μέρα εργασίας στον σιδηρόδρομο σήμερα για τον Κώστα Πίνιο, μηχανοστασιάρχη (ΜΕΚ) και εκπαιδευτή  μηχανοδηγών. Ο φίλος Κώστας, υπηρέτησε τον σιδηρόδρομο και την 

έλξη επί 37 και πλέον έτη είτε ως μηχανοδηγός στο ΜΘ είτε ως ΜΕΚ τα τελευταία χρόνια, βοηθώντας όλους τους μηχανοδηγούς 24 ώρες το 24 ωρο και επισημαίνοντας τα προβλήματα στην υποδομή. 
Συνεισέφερε τα μέγιστα στην πρόσφατη εκπαιδευτική διαδικασία για τους 68 νέους μηχανοδηγούς, όταν και παρέτεινε την παραμονή του στον σιδηρόδρομο για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και  σίγουρα οι συνάδελφοι θα τον θυμούνται την μεγάλη κατάρτιση και τον επαγγελματισμό του.
Ο Κώστας βρέθηκε και στην Ιταλία   για την παραλαβή του "Ασημένιου Βέλους" πέρυσι το καλοκαίρι ως στέλεχος της έλξης , ενώ συμμετείχε και σε άλλες αποστολές για την παραλαβή τροχαίου υλικού στο εξωτερικό στο παρελθόν(Desiro - H/A Siemens).
Φυσικά δεν ξεχνάμε και την παρουσία του στα κοινά της έλξης, πάντα με άποψη, είτε ως μέλος του ΔΣ ή του ΣτΑ του Σωματείου μας. 
Στον φίλο μας Κώστα ευχόμαστε ότι καλύτερο στην επόμενη φάση της ζωής του, να είναι υγιής, γερός και δυνατός και θα είναι μεγάλη χαρά για εμάς να τον συναντάμε στα τρένα! 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου