Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Μιχάλης Ταμήλος ( ΝΔ) Μπορούμε να ζήσουμε και με λάμπες στο χωριό !



Επιχειρηματολογία που θα ζήλευαν και οι μεγαλύτεροι ρήτορες της αρχαιότητας επιστράτευσε ο βουλευτής της ΝΔ Μιχαήλ Ταμήλος, για να υπερασπιστεί το νομοσχέδιο για το ξεπούλημα της ΔΕΗ. Σύμφωνα με τον ίδιο, το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό καθώς παλαιότερα οι άνθρωποι επιβίωναν και χωρίς αυτό.  «Κοινωνικό αγαθό είναι μόνο το νερό. Τίποτα άλλο. Μπορείς να ζήσεις
και χωρίς ενέργεια. Μπορείς να πας σε ένα χωριό και να ζεις με τη λάμπα που ανάβαμε παλιά, δεν χρειάζεται το ρεύμα να το έχεις πάντα. Άρα λοιπόν το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό» είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega. 


Απάντηση στο βουλευτή Κοζάνης που φαίνεται να πεθύμησε μια πιο βουκολική ζωή, έδωσε ο Στέλιου Κούλογλου που βρισκόταν στο πάνελ: «Αν το σχέδιο της Νέας Ελλάδας είναι να πάμε όλοι στις στάνες και να ζούμε οικολογικά, εντάξει το καταλαβαίνω» είπε.

Ζήτω η ανάπτυξη .  Ζήτω η σταθερότητα.  Ζήτω η Νέα Ελλάδα.

Εμείς τι άλλο να πούμε. Ετοιμάζουμε βαλίτσες !

1 σχόλιο:

  1. Από τα Τρίκαλα είναι και μάλιστα πρώην Δήμαρχος. Αν ήταν από την Κοζάνη θα το έλεγε αλλιώς το ποίημα. Δεν είδατε που το πουλέν του Μπένυ ο Κουκουλόπουλος (αυτός είναι από την Κοζάνη) έχει χαθεί από προσώπου γης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή