Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Προχωρά η διαδικασία για τα χιλιόμετρα

Συσκέψεις επί συσκέψεων στην Καρόλου για το θέμα τις τελευταίες μέρες καθώς απο 1η Αυγούστου θα μπεί το νέο πρόγραμμα σε λειτουργία και θα γίνεται ο υπολογισμός με τον νέο τρόπο.

Αύριο αναναμένεται να 

δοθούν κωδικοί πρόσβασης στο σύστημα στα περιφερειακά μηχανοστάσια που απέκτησαν και σύνδεση στο internet ( με στικάκι προς το παρών) ενώ ολοκληρώνεται μέχρι αύριο και η αποτύπωση των υπηρεσιών σε χιλιόμετρα.

Όσον αφορά τα αναδρομικά , αυτό που πρέπει να γίνει είναι να περαστούν τα χιλιόμετρα με  2 τρόπους.

Για το διάστημα απο 14 Μαΐου έως και 25 Ιουνίου , θα πρέπει να γίνει εκ νέου κωδικοποίηση των προηγούμενων υπηρεσιών αφού σε ισχύ ήταν άλλα κυκλώματα εργασίας , ένταξη τους σε άλλο πρόγραμμα και μετά υπολογισμός.

Ενώ απο τις 25 Ιουνίου και μετά θα πρέπει να περαστούν όλες οι υπηρεσίες εκ νέου στο σύστημα.

Θυμίζουμε ότι πλέον οι υπηρεσίες είναι κωδικοποιημένες σε χιλιόμετρα , δλδ η Διοίκηση έχει υπολογίσει με μαθηματική ακρίβεια τα χλμ της κάθε υπηρεσίας και τα έχει εντάξει στο νέο πρόγραμμα.

Θα ενημερώσουμε για οτιδήποτε προκύψει.

1 σχόλιο:

  1. kolisiergon epitides ota ine na dosi lefta o SIMBOYLOS TIPOTA DEN INE TIXEO otan den thelis na zimosis 10 meres koskinizis

    ΑπάντησηΔιαγραφή