Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Πάτρα: Απειλή «λουκέτου» για τον προαστιακό λόγω συνταξιοδότησης οκτώ μηχανοδηγών

To δημοσίευμα απο το Patras times πλησιάζει πολύ κοντά  στην θλιβερή  πραγματικότητα που δημιουργεί η έλλειψη προσωπικού στον κλάδο μας....
Αντιμέτωπος ακόμα και με την πλήρη διακοπή των δρομολογίων κινδυνεύει να βρεθεί από το τέλος του καλοκαιριού ο προαστιακός της Πάτρας καθώς όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία οκτώ μηχανοδηγοί που είναι στο δίκτυο
της περιοχής βγαίνουν σε σύνταξη.
Αυτό εάν δεν υπάρξει έγκαιρα μέριμνα για την αναπλήρωση των κενών θέσεων σηματοδοτεί την κατάργηση μιας από τις πιο κερδοφόρες αλλά και με την μεγαλύτερη πληρότητα γραμμές του ΟΣΕ στην Πελοπόννησο.
Η κατάσταση ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί με το έμψυχο δυναμικό, παραπέμπει ούτως ή άλλως σε τραγέλαφο, καθώς για όλο το δίκτυο του ΟΣΕ σε όλη την Πελοπόννησο έχουν απομείνει τρεις εργάτες !!! ενώ τη θέση του σταθμάρχη στην Πάτρα καλύπτει αποσπασμένος υπάλληλος από την Καλαμάτα!!!
Στα όσα συμβαίνουν στο μαγικό κόσμο των ελληνικών σιδηροδρόμων και ιδιαίτερα στο δίκτυο της περιοχής καταχωρείται και το γεγονός πως την ίδια τύχη με τον προαστιακό κινδυνεύει να έχει και η μικρή τοπική γραμμή του Πύργου.


Patras Times

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου