Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Ενημέρωση απο Π. Θανασιά - Μέλος ΔΣ ΠΕΠΕ(και η απάντηση μας)

Στο στέκι της έλξης έχουμε σαν πάγια αρχή μας , να δημοσιεύονται όλες οι επώνυμες απόψεις των μελών του ΔΣ της ΠΕΠΕ και όλες οι ανακοινώσεις των παρατάξεων. Αναδημοσιεύουμε λοιπόν την ενημέρωση που δίνει το μέλος του ΔΣ της ΠΕΠΕ στους μηχανοδηγούς , δίνοντας και μια απάντηση στο συνάδελφο.  Ολόκληρη η επιστολή του συναδέλφου Θανασιά Παύλου.
Θα ήθελα να ενημερώσω τους Μηχανοδηγους, ότι λόγω ενός σοβαρού
 προσωπικού προβλήματος, καθυστέρησα να παραστώ στο  έκτακτο ΔΣ του σωματείου.
 Παρόλα αυτά, ήμουν πλήρως ενήμερος, καθώς εξαρχής ήμουν παρών μαζί  με τον πρόεδρο και τον γραμματέα στο γραφείο του σωματείου στην ομοσπονδία, προκειμένου να αναζητηθουν λύσεις. 

Ενημερώθηκα για την εξέλιξη της συνεδρίασης δύο φορές τηλεφωνικά από
τον πρόεδρο, είχα συνάντηση μαζί του, όταν έφτασα στο χώρο του συμβουλίου σχετικά με την πρόταση της παράταξης μου. 

Επιπρόσθετα μίλησα, τόσο με τον ταμεία  του σωματείου, όσο και με τον αντιπρόεδρο του εργατικού κέντρου Πειραιά, που ήταν παρών, για ότι ειπώθηκε στη συνεδρίαση. Όλοι με ενημέρωσαν ενδελεχώς και ως εκ τούτου, υπερψηφισα την πρόταση της παράταξης μου. 
Ομολογώ, πως ξέχασα να μιλήσω με τον αυτοαναχθεντα απουσιολογο της ΠΕΠΕ και γνωστό  γκεμπελισκο. 
Επομένως, μόνο ως γελοία και συκοφαντικά εκλαμβανονται όσα έγραψε στο προσωπικό-εμετικο μπλογκ του. 
Θανασιάς Π
Μέλος ΔΣ ΠΕΠΕ


Η δικιά μας απάντηση

Συνάδελφε Παύλο , 

αρχικά διαμαρτυρόμαστε έντονα γιατί το blog δεν είναι προσωπικό , αλλά διαχειρίζεται απο ομάδα 7 μηχανοδηγών σε καθημερινή βάση πράγμα που  γνωρίζεις και δυστυχώς δεν αναφέρεις. Δεν γνωρίζουμε γιατί το πράτεις αυτό , αλλά προφανώς θα έχεις τους λόγους σου.

Το στέκι αναδημοσιεύει την άποψη σου , για να την μάθουν οι μηχανοδηγοί,όπως αναδημοσιεύει ΟΛΕΣ τις επώνυμες απόψεις και για αυτό άλλωστε καθιερώθηκε στην συνείδηση των συναδέλφων μας.

Όσον αφορά τα όσα γράψαμε χτες , επιβεβαιώθηκαν με τα γραφόμενα σου.

Συνάδελφε καλέ , στο ΔΣ , δεν υπάρχει μόνο η παράταξη της ΔΑΚΕ και της ΠΑΣΚ υπάρχουν και  άλλες 4 παρατάξεις ενώ χτες παρόντες ήταν και οι 2 απο τους μηχανοδηγούς που ενημέρωσαν το ΔΣ για όσα συνέβησαν με το εμπορικό , σε μια συνεδρίαση που διήρκεσε 3 ώρες και 10 λεπτά.

Θα περιμέναμε πριν σχηματίσεις άποψη και ψηφίσεις  , να έχεις ακούσει και την άποψη των άλλων παρατάξεων ΚΑΙ κυρίως του μηχανοδηγού που βγήκε εκτός υπηρεσίας και ήταν εκεί για να έχεις σφαιρική αντίληψη των πραγμάτων πράγμα που δεν έκανες και αυτό άλλωστε καταγράψαμε.

Εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρει αυτή , οπότε συγχώρεσε μας για την κριτική που σου κάναμε , αλλά έχουμε κάθε δικαίωμα σε αυτήν ,  ιδιαίτερα σε ανθρώπους που γνωρίζουμε χρόνια και αγαπάμε ιδιαιτέρως , περιμένοντας  νέα ήθη και συμπεριφορές στα ΔΣ του Σωματείου , πάνω και πέρα απο τις ξεπερασμένες παραταξιακές μεθόδους.

Κλείνοντας , σου θυμίζουμε με την ανάρτηση της επιστολής σου απο το στέκι , τι σημαίνει η λέξη Δημοκρατία. 

Οι Γκεμπελίσκοι και τα εμετικά blog , υπάρχουν μονάχα στην νοσηρή -δυστυχώς- φαντασία σου.


Το στέκι της Έλξης - Διαχειριστική Ομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου