Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Δελτίο Τύπου ΠΕΠ- ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Αντιπροσωπεία του Προεδρείου της «ΠΕΠ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ» μετά από πρόσκληση του Τοπικού Παραρτήματος του «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΥ» παρευρέθηκε στις 07 & 08/10/2014 στη Πάτρα σε κοινή συνεδρίαση με τις αντίστοιχες  της «ΠΕΠΕ» και του «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΥ», προκειμένου να αναδειχθούν και να συζητηθούν τα προβλήματα σχετικά με τον Προαστιακό της Πάτρας.

Στη συζήτηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα και με γόνιμο διάλογο και συμφωνήθηκε να πιέσουν τους αρμοδίους φορείς για την επέκταση της προαστιακής διαδρομής  μέχρι τα Αραχωβίτικα, την Κάτω Αχαΐα με προοπτική να φτάσει μέχρι τον Πύργο.

Επίσης η αντιπροσωπία της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ συναντήθηκε με το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο της ΠάτραςΠΕΛΕΤΙΔΗ Κωνσταντίνο και του εξέθεσαν τα προβλήματα.

Ο Δήμαρχος τάχθηκε αλληλέγγυος σε αυτά και υποσχέθηκε να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις για τη λύση τους προς όφελος της Τοπικής Κοινωνίας.

Τέλος συμφωνήθηκε να υπάρξει και νέα συνάντηση και σε αυτή να κληθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι(Περιφέρεια, Αυτοδιοίκηση, τοπικοί φορείς, κλπ), προκειμένου να συμβάλλουν στη λύση των προβλημάτων του Προαστιακού.

Το Προεδρείο της  ΠΕΠ -ΤΡΑΙΝΟΣΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου