Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Απάντηση στην ΔΑΚΕ Σιδ/κων Πελλοπονήσου απο το Π.Α.ΜΕ.- Σιδηροδρομικών

Μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του παραρτήματος Ν. Αχαΐας του Σωματείου Σύνδεσμος Σιδηροδρομικών Πελοποννήσου, το παράρτημα έβγαλε ανακοίνωση 1/10/2014 με την οποία καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στα συλλαλητήρια που διοργανώνουν τα ταξικά Σωματεία και το ΠΑΜΕ στην Αθήνα 1η Νοέμβρη 2014.
            Αυτή η ομόφωνη απόφαση και δράση ενόχλησε πολύ απ’ ότι φαίνεται τους κυβερνητικο-εργοδοτικούς συνδικαλιστές και έτρεξαν να τρομοκρατήσουν και να απειλήσουν.Συγκεκριμένα, αναρτήθηκε στο μπλογκ «το στέκι της Έλξης»
1/10/2014 και ώρα 10.20΄μ.μ., σχόλιο τοποθέτηση της ΔΑΚΕ-Σιδηροδρομικών Πελοποννήσου με το οποίο απειλούν γράφοντας «…αυτό δεν θα μείνει έτσι …», ποιο δηλαδή ότι το ΔΣ του παραρτήματος του Σωματείου στο Ν. Αχαΐας έβγαλε ανακοίνωση και μάλιστα ομόφωνη (ας διαβάσουν και λίγο το καταστατικό, αν έχετε άγνοια λειτουργίας του Σωματείου και του συνδικαλιστικού κινήματος είναι δικό σας πρόβλημα). 
Αν δεν ισχύει αυτό τότε δεν σας έχει μείνει καθόλου τσίπα!  Και απ’ ότι φαίνεται έχετε διαλέξει να παίξετε το ρόλο του συμπαραστάτη της συγκυβέρνησης στην τρομοκράτηση των εργαζομένων, την κατάργηση συνδικαλιστικής δράσης και οργάνωσής τους, ώστε να περάσουν ανώδυνα οι αντεργατικές πολιτικές – οι απολύσεις και το ξεπούλημα του Σιδηρόδρομου.

            Την απάντηση θα τη δώσουν οι εργαζόμενοι με τη δυναμική τους παρουσία στο Συλλαλητήριο των ταξικών συνδικάτων και του ΠΑΜΕ, την 1 Νοέμβρη 2014 στην Αθήνα. 



                                                                                                ΑΘΗΝΑ 2/10/2014

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Π.Α.ΜΕ. - ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου