Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Εφιάλτης στο δρόμο με τις κάλπες

Για άλλη μια φορά αναδημοσιεύουμε μια εκπληκτική εκπομπή,απο το info-war του Άρη Χατζηστεφάνου! 
Ξεκινάμε τη νέα χρονιά όπως ακριβώς μας ζητούν τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, από την Αθήνα μέχρι την Ουάσινγκτον και από το Λονδίνο μέχρι τη Λευκωσία – με ένα αφιέρωμα στον φόβο.
Συζητάμε με τον
Ιαν Μπράουν και τους Οϊνγκο Μπόινγκο για παλιές και νέες μορφές επηρεασμού του εκλογικού αποτελέσματος.
Βλέπουμε υποψήφιους ηγέτες να χρησιμοποιούν ξανθά κοριτσάκια στα διαφημιστικά τους σποτάκια ενώ επιχειρούν να μεταδώσουν τον φόβο στον πληθυσμό.Παρακολουθούμε τις προεκλογικές εκστρατείες του Αδόλφου Χίτλερ και διαβάζουμε τις εκθέσεις που παρουσίαζε το επικοινωνιακό επιτελείο του κόμματός του.

Συζητάμε δηλαδή για τον φόβο στην πολιτική και τη διαφήμιση ή τη διαφήμιση του φόβου από τους πολιτικούς.

Ακούμε το ηχητικό ΕΔΩ 

1 σχόλιο:

  1. Εδώ πρέπει να εστιάσουμε πολύ περισσότερο, σε σχέση με πάρα πολλά που μας απασχολούν Κ’ μας βασανίζουν!
    Στο πιο σκληρό αίσθημα που νιώθει ο άνθρωπος!
    "Τον ΦΟΒΟ"!
    Θέλει να πιστεύει κάποιος ότι αποτελεί το μεγαλύτερο φράγμα που συντηρεί και διαιωνίζει την Ζωή …όπως τη γνωρίζουμε? …Ή., όπως μας έχουν μάθει να την γνωρίζουμε..?

    Μακριά τα ψέματα …Όσοι κατάφεραν να σπάσουν το φράγμα του ΦΟΒΟΥ την κατάλληλη στιγμή· όπως απαιτούσε η Ζωή· γράφτηκαν στην ιστορία & αποτελούν σημείο αναφοράς για τους επόμενους!

    Κάτι σχετικά που έχω βρει εδώ και καιρό, τ' αφιερώνω σε όλους μας!
    https://www.youtube.com/watch?v=Frn50DFxM3U
    https://www.youtube.com/watch?v=0_JoetV3ZTQ

    Αλήθεια.., από πού θα μπορούσε κάποιος να αντλήσει δύναμη, με στόχο να σπάσει το φράγμα του φόβου, προκειμένου να έλθει αντιμέτωπος με μια κατασκευασμένη πραγματικότητα που επιβουλεύεται την ίδια τη ζωή του?

    Οι άνθρωποι, τα ζώα, τα πουλιά, τα έντομα και ό,τι μας περιβάλλει διδάσκει ...αρκεί για κάποιον να μπορεί να παρατηρεί..........!

    ΑπάντησηΔιαγραφή