Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Κύριε Σπιρτζή : Πόσες μέρες χρειάζονται για να επισκευαστούν 30 μέτρα γραμμής;

Συνεχίζεται για 3η μέρα η απαράδεκτη κατάσταση στον Προαστιακό Αθήνας. Καθυστερήσεις στα δρομολόγια και επιβάτες που δεν ξέρουν που να κατευθυνθούν, τι ώρα θα περάσει ο επόμενος συρμός και ποιον προορισμό θα έχει. Ίδια κατάσταση και για το προσωπικό έλξης, που έχει αφεθεί
στην τύχη του, να ψάχνει ποιος θα αντικαταστήσει ποιον και συνάδελφοι να μένουν στα χειριστήρια πάνω απο δέκα ώρες. Ανύπαρκτος ΚΑΙ ΠΑΛΙ ο συντονισμός. 

Εμείς αναρωτιόμαστε.

Κύριε Σπιρτζή , πόσες μέρες χρειάζονται στην Ελλάδα του 2015 για να επισκευαστούν 30 μέτρα γραμμής ηλεκτροκίνησης; 
Σε οποιοδήποτε άλλο Ευρωπαϊκό Κράτος και μέσα σε περίοδο αυξημένης επιβατικής κίνησης -διακοπές του Πάσχα- η βλάβη θα είχε αποκατασταθεί ΧΤΕΣ!
2 μήνες μετά τις εκλογές και ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει αλλάξει στον Ελληνικό Σιδηρόδρομο.
ΑΝ είναι δυνατόν να ταλαιπωρούμε έτσι  χιλιάδες επιβατών μέσα στις γιορτές του Πάσχα, επιβάτες οι οποίοι τα βάζουν με τους εργαζόμενους για την διάλυση που επικρατεί στο μέσο!
Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει προθυμοποιηθεί να καλύψει άμεσα το κόστος επισκευής, αλλά ψάχνουμε ακόμα να βρούμε το πως και το ποιος θα επισκευάσει την ζημιά !


Το στέκι της έλξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου