Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία στον Προαστιακό Αθήνας

Έπειτα απο πρόβλημα στην γραμμή ηλεκτροκίνησης συρμός Desiro ακινητοποιήθηκε μεταξύ Λιοσίων - ΣΚΑ και αυτήν την στιγμή η κυκλοφορία γίνεται με μετεπιβιβάσεις.
Η κατάσταση στις αποβάθρες είναι χαοτική κυριολεκτικά αφού δεν υπάρχει ενημέρωση για τις καθυστερήσεις, ενώ
όπως είναι γνωστό τα εκδοτήρια έχουν ιδιωτικοποιηθεί και οι εργαζόμενοι σε αυτά δεν είναι εκπαιδευμένοι σε θέματα κυκλοφορίας.

Θα ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο.

2 σχόλια:

  1. Όταν τα μικρόφωνα είναι εκτός λειτουργίας και δεν υπάρχει και ενημέρωση από το κέντρο φταίνε οι ανεκπαίδευτοι υπάλληλοι.

    Ένας "ανεκπαίδευτος" υπάλληλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό θα είναι να διαβάζουμε τι γράφει η ανάρτηση.
      Ακόμα καλύτερα θα ήταν να θυμόμαστε ότι η διαχείριση πλήθους και η εργασία σε δίκτυο υπό τάση απαιτούν ειδική εκπαίδευση. Το στέκι της έλξης έχει επανειλημμένως αναφερθεί στους επαχθείς όρους κάτω απο τους οποίους εργάζονται οι ιδιώτες στα εκδοτήρια.
      Μην " εγείρουμε" λοιπόν θέματα αυτονόητα.

      Διαγραφή