Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Ανακοίνωση Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης Προσωπικού Ελιγμών

Συνάδελφοί ,
δόθηκε μιά μάχη με τιμιότητα, θέληση και αγωνιστικότητα και χάθηκε

Για αυτούς που μας πίστεψαν και έκαναν την υπέρβαση, για αυτούς που μας πίστεψαν αλλά
δεν μπόρεσαν ή δεν τους άφησαν να απαγκιστρωθουν από το κατεστημένο αλλά και για αυτούς που βιάστηκαν να χλευάσουν να ξέρετε ότι θα είμαστε παρόντες για να αγωνιστούμε για τα προβλήματα ΟΛΩΝ και γενικότερα του κλάδου μας χωρίς μικρότητες και σκοπιμότητες αλλά με τόλμη και αποφασιστικότητα γιατί από μιά μάχη δεν χάνεται ο πόλεμος.

Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας.


ΒΑΡΣΑΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Δεν θα δώσω ευχαριστήριο στην παντρειά αυτή.....ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚΕ......εγω θα πω λυπάμαι για αυτό το κατάντημα ετούτο! Μέχρι και συνταξιούχους κλειδούχους επιστράτευσαν ώστε να χειραγωγήσουν άβουλους κλειδούχους με εγγυήσεις για το μέλλον τους, με το καλάμι τους πήγαιναν στην κάλπη σαν γαλοπούλες....εεε το είδαμε κι αυτό και καμάρωναν τα κομματόσκυλα κι απο πάνω!
    Θα δώσω ομως ενα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που αντιστάθηκαν σε αυτή την τραγική υποκρισία που στήθηκε σε βάρος των λίγων με μοναδικό όφελος το προσωπικό συμφέρον τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή