Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Θλίψη και μόνο για την πλειοψηφία των ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ που παίζει με τις δικαστικές αποφάσεις ....

Μέχρι και τις δικαστικές αποφάσεις επιστράτευσαν ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ Έλξης για να πείσουν τους μηχανοδηγούς για την ορθότητα των πεπραγμένων τους! Απίστευτο παραλήρημα  απο το απόγευμα και μετά απο τα παπαγαλάκια τους,για την δικαστική απόφαση για το επικίνδυνο και ανθυγεινό που όλοι χάσαμε για 5 μήνες το 2013 και δικαιωθήκαμε πρωτόδικα τον Μάιο του 2015! Για ένα θέμα που άλλοι εργαζόμενοι το έλυσαν μέσω
Συλλογικής Σύμβασης! 

Αλήθεια όσοι φωνάζουν για αυτό μπορούν να αναλογιστούν πότε θα πληρωθούν τα χρήματα στους μηχανοδηγούς; Γιατί εν έτει 2015 πληρωνόμαστε δικαστικές αποφάσεις του 1992!!!!
Δηλαδή σε 23 χρόνια απο σήμερα, να θυμηθούμε να κάνουμε μια ανάρτηση (σε όσους ζουν και είναι καλά) και να ευλογήσουμε τα γένια των ΔΑΚΕ κ ΠΑΣΚ!

Φυσικά οι συνάδελφοι που συνταξιοδοτήθηκαν χωρίς το επικίνδυνο ίσως να μην προλάβουν να το δουν στην σύνταξη τους ποτέ.....

Λύπη και μόνο λύπη για την συμπεριφορά των ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ Έλξης.

Εμείς εδώ στο στέκι δεν είμαστε μικρόψυχοι και άμεσα ενημερώσαμε τους συναδέλφους για την θετική έκβαση της δικαστικής απόφασης.

Όμως είναι εμφανές πως ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ δεν έχουν να πουν τίποτα στους μηχανοδηγούς για αυτό και φωνάζουν για τα αυτονόητα που θα έπρεπε να είχαν λύσει εδώ και 2 χρόνια. 

Η κριτική που έγινε για το επικίνδυνο (και γίνεται και σήμερα) αφορά την συνδικαλιστική πρακτική 2 παρατάξεων που υπονόμευσαν τα συμφέροντα μας την τελευταία τριετία.
Εκτός αν θέλουνε να μας πούνε ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ ότι πρέπει να κλείσουμε τα Σωματεία και να τα κάνουμε δικηγορικά γραφεία.....


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου