Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ στην ΓΣΕΕ στην γραμμή ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.....(Τι περιμένατε).

Όταν οι επαγγελματίες συνδικαλιστές λένε ΝΑΙ, εμείς λέμε ΟΧΙ! Θυμηδία  με την αναφορά της ΓΣΕΕ ότι καταδικάζει τα μνημόνια ΑΛΛΑ όπως αναφέρει το ερώτημα του δημοψηφίσματος είναι ψευδεπίγραφο! Δηλαδή οι εργατοπατέρες μας δεν μπορούν να πουν ξεκάθαρα όχι σε μια πρόταση με μέτρα που ισοπεδώνουν την εργατική τάξη! Διαβάζουμε την ανακοίνωση των ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ που συντάσεται ευθέως και με την πρόσφατη ανακοίνωση του ΣΕΒ και των εργοδοτικών φορέων!!!!!: 
Συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015, η ολομέλεια της Διοίκησης της
ΓΣΕΕ, προκειμένου να τοποθετηθεί επί των δραματικών εξελίξεων στη χώρα μας.
Για τη ΓΣΕΕ η διεξαγωγή δημοψηφισμάτων είναι δημοκρατικό, συνταγματικό και αναφαίρετο δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών και βρίσκεται εντός των Ευρωπαϊκών παραδόσεων.
Το συγκεκριμένο όμως δημοψήφισμα, ο χρόνος διενέργειάς του, η ποιότητα και το περιεχόμενό του «καίγεται» μέσα σ’ ένα πλαίσιο «τεχνητών διλημμάτων» και «χρονικών ασφυξιών», που μπορεί να οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις και διχασμού της κοινωνίας.
Η Συνομοσπονδία είναι αδιαπραγμάτευτα αντίθετη σε κάθε είδους μνημόνιο, με ότι αυτό συνεπάγεται σε βάρος του κόσμου της μισθωτής εργασίας και του Ελληνικού Λαού, είτε πρόκειται για μνημόνιο των πιστωτών, είτε της Κυβέρνησης. Όπως αδιαπραγμάτευτη είναι η θέση μας για τη συνέχιση του Ευρωπαϊκού Προσανατολισμού της χώρας, και της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρώπη και στο Ευρώ.
Το ερώτημα του δημοψηφίσματος είναι ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ και ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ. 
ΑΦΡΟΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΚΡΑΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΞΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. 
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ!
Ως Τριτοβάθμια Συνδικαλιστική Οργάνωση των εργαζομένων του Ιδιωτικού Τομέα, στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση:

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ!
ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ & ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!!
ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ & ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΗ ΕΥΡΩΠΗ!!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

3 σχόλια:

  1. Ενω εσεις οι ''Δημοκρατες'' του καφενειου λειτουργειτε ανεξαρτητα απο κομματικες τοποθετησεις;;;;;Δεν εχετε ιδεα τι υποστηριζετε!!!!!Σας αξιζει επαξια καθε ολεθριο αποτελεσμα αν και εφοσον επελθει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επισης αποδεικνυετε το ποσο υπερμαχοι του ελευθερου λογου ειστε που ποτε δεν εχετε ανεβασει σχολιο αντιτιθεμενο στις τοποθετησεις-στασεις σας!Δεν πειραζει ομως αρκει που παιρνετε τη χαρα να τα διαβαζετε μονος σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ φίλε.
    Έχουμε ανεβάσει πολλά σχόλια κ έχουμε κρατήσει εκατοντάδες αλλά.Αν θέλαμε να κάνουμε αρένα τον χώρο μας, θα επιτρεπαμε τα πάντα.
    Δεν δημοσιεύουμε το 3ο σχόλιο που έκανες γιατι καταλαβαίνεις πως δεν ειναι δυνατό να ανα παράγουμε τέτοιες κατηγορίες.
    Ωστόσο λίγο πολύ όλοι γνωριζόμαστε πλέον και μπορούμε να καταλάβουμε ποιος κ γιατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή