Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Η επιστολή της ΠΕΠΕ για την εκπαίδευση των μηχανοδηγών στην ατμάμαξα


Το στέκι της έλξης δίνει στην δημοσιότητα την επιστολή του Σωματείου για την εκπαίδευση των μηχανοδηγών στην ατμάμαξα. Με αυτήν αποδεικνύεται και το έμπρακτο ενδιαφέρον του Σωματείου μας
για την αξιοποίηση της σιδηροδρομικής κληρονομιάς. Στην επιστολή που στάλθηκε στην ΔΙΚΑΜ την προηγούμενη εβδομάδα τονίζεται το αυτονόητο. 

Είναι απαράδεκτο να μην αξιοποιείται το πρόσφατα ανακαινισμένο τροχαίο υλικό.
Αυτή είναι και η απάντηση μας στα διάφορα σχόλια που λάβαμε και στοχοποιούσαν το Σωματείο των μηχανοδηγών.
Θα πρέπει να καταλάβουν ΟΛΟΙ όμως ότι ο σιδηρόδρομος έχει κανόνες.

Διαβάζουμε : 
Κύριοι,

Μετά την επιτυχημένη προσπάθεια για την ανακατασκευή της ατμάμαξας στο Διακοφτό, διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει πιστοποιημένος μηχανοδηγός για το συγκεκριμένο τροχαίο υλικό και με άδεια μηχανοδήγησης ατμάμαξας.
Ζητάμε άμεσα να προχωρήσετε στην εκπόνηση εκπαιδευτικού προγράμματος για όσους ενδιαφέρονται να πιστοποιηθούν στις ατμάμαξες καθώς είναι απαράδεκτο να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί το πρόσφατα ανακαινισμένο τροχαίο υλικό.
Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. 



ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

      Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας


        ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΝΙΔΟΥΝΙΑΣ                       ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥΡΛΗΣ    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου