Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο εκπρόσωπος της ΑΣΚΕ κατηγορεί τους μηχανοδηγούς της Πάτρας και της Δράμας!


Άθλια επίθεση απο τον εκπρόσωπο της ΑΣΚΕ που κατηγόρησε τους μηχανοδηγούς της Πάτρας για την δικαστική διεκδίκηση των δεδουλευμένων τους! Τα πράγματα με την περίπτωση του συναδέλφου Κλίτσα είναι πλέον πολύ σοβαρά και δεν ξέρουμε αν

θα υπάρξουν  και αντιδράσεις απο τους μηχανοδηγούς των τοπικών εδρών εκ των οποίων στην μια (Πατρα),  η ΑΣΚΕ έχει τοπικό συνδικαλιστή και  έλαβε μάλιστα αρκετούς ψήφους.
Ο συνάδελφος Κλίτσας επί λέξη αναφέρει : 

"Στις διανυκτερεύσεις  έχουμε το νέο μετωπο  και  που πλεον κινδυνεύουμε να πηγαινουμε ΔΩΡΕΑΝ εκτος εδρας μετα τις δικαστικές αποφάσεις και τις τραγελαφικές ενέργειες μερικών που έχωσαν σε μια αγωγή οτι έβρισκαν μπροστα τους..Αν χαθεί και το δικαστήριο στην ΔΡΑΜΑ τότε δεν θα εχουν που να κρυφτούν  .Αλλά τι να το κάνεις οταν θα εχει καταστραφει ενα κεκτημένο για ενα ολόκληρο κλάδο από τις τυχάρπαστες και αλλοπρόσαλες ενέργειες  ανθρώπων που βλέπουν μόνο τον περίγυρο τους και οχι παρα περα."

Ο συνάδελφος Κλίτσας λησμονά ότι οι αγωγές έγιναν απο τους συναδέλφους ΑΤΟΜΙΚΑ και καλύφθηκαν οικονομικά απο ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δ.Σ. απόφαση που στήριξε και η ΑΣΚΕ (την ψήφισε ο Ζαφείρης Βελλής) και στρέφεται εναντίον τους με χυδαίο τρόπο και μάλιστα ΑΦΟΥ βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου. ΠΡΙΝ το έπαιζε εργατοπατέρας και συναγωνιστής τους.

Πρόκειται λοιπόν  για  χείριστο τρόπο συμπεριφοράς,χυδαίο πραγματικά, απέναντι σε εργαζόμενους που διεκδικούν τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. Σε μηχανοδηγούς με 30 και βάλε χρόνια στην πλάτη που αδικήθηκαν επί χρόνια και που η ΠΕΠΕ προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα τους.
Μιλάμε δε, για ένα συνδικαλιστή  που αυτοπροσδιορίζεται ως ....Κομμουνιστής και τοιχοκολεί τέτοιες ανακοινώσεις στρέφοντας εργαζόμενους εναντίον εργαζόμενων!

Εμείς τι άλλο να πούμε.

Έχουμε χάσει τον ύπνο μας με τα συνεχόμενα αυτογκόλ ενός ανθρώπου που έχει βάλει σκοπό να εξεφτελίσει εντελώς την ΑΣΚΕ ενω σε αυτα που γράφει και μοιράζει στους χώρους εργασίας κλείνει πονηρά κ το μάτι προς την Διοίκηση για περικοπές (...κινδυνεύουμε να πηγαινουμε ΔΩΡΕΑΝ εκτος εδρας..) 
Εκτός αν ο ίδιος συνομιλεί με την Διοίκηση της εταιρείας και ξέρει κάτι παραπάνω απο εμάς. Ο ρόλος τους είναι πλέον ύποπτος και θα πρέπει να εξηγήσει τι εννοεί.
Θα έχει φυσικά την ευκαιρία να το κάνει αφού θα κληθεί στο Δ.Σ. για τα όσα είπε για τα οικονομικά του ΤΑΠΕΛ (και κανείς δεν είναι ικανοποιημένος απο την ανακοίνωση της ΑΣΚΕ που πήγε να μαζέψει την χονδροιδέστατη ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του γκέλα).


Τα συμπεράσματα δικά σας.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου