Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Η ΠΕΣΟΣΕ στηρίζει την εκδήλωση της αντιφασιστικής πρωτοβουλίας σιδηροδρομικών

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι 
Το Σωματείο της ΠΕΣΟΣΕ καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στη γιορτή «ΤΑΖΟΜΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 11:30 στον 9ο όροφο της Καρόλου. Την εκδήλωση διοργανώνει η «Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Σιδηροδρομικών».
Χαιρετίζουμε αυτή την προσπάθεια και
στηρίζουμε αλληλέγγυα  την ανθρώπινη ζωή, από όπου και αν προέρχεται, αναγνωρίζοντας πάντα ότι είναι κομμάτι της παγκόσμιας ιστορίας μας.Πρόσφυγες υπήρξαμε όλοι μας, Ευρωπαίοι και μη πολίτες...                               Κλείνοντας τα σύνορα αφήνουμε τον εχθρό μέσα, γιατί τις περισσότερες φορές ο κίνδυνος είναι εσωτερικός και όχι εξωτερικός παράγωντας, εννοώντας διαχρονικά τις κακές πολιτικές κυβερνήσεις! 
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, το προσωπικό στοίχημα του κάθε ανθρώπου είναι να καταρρίψει το φόβο που κρύβει μέσα του...

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
          Α. ΜΠΟΥΡΑΣ                                                                                        Ι. ΓΡΙΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου