Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Κορυφαίοι συνδικαλιστές της ΠΟΣ με υπόλοιπα κανονικών αδειών προηγούμενων ετών;

Η ...μαχητική πλειοψηφία της ΠΟΣ που δεν απάντησε  ακόμα για τα 2500 το χρόνο που πληρώνει για την διαχείριση του "επίσημου" blog της,ας φιλοτιμηθεί να μας απαντήσει για ένα θέμα που μάθαμε σήμερα και μας εξοργίζει.
Τις τελευταίες μέρες στους χώρους εργασίας και ιδιαίτερα στα μηχανεργοστάσια γίνεται λόγος για ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ συνδικαλιστές της ΠΟΣ που βρέθηκαν να έχουν
υπόλοιπα κανονικών αδειών απο προηγούμενα έτη και μάλιστα ετοιμάζεται -αν δεν έχει ήδη πραγματοποιηθεί- η πληρωμή τους.


ΜΙΛΑΜΕ για συνδικαλιστές που τυγχάνουν ΠΛΗΡΗΣ απαλλαγής απο την εργασία τους και βρέθηκαν να έχουν και 10 και 11 και 12 και 20 μέρες υπόλοιπο κανονικής αδείας απο προηγούμενα έτη.
Το πως είναι άγνωστο,είναι προκληκτικό και είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ κατακριτέο.

Αυτές οι καταστάσεις - αν ισχύουν, περιμένουμε την ΠΟΣ να μας απαντήσει επίσημα-, ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ τους σιδηροδρομικούς.
Όταν μάλιστα στις καταστάσεις που ακούγονται στους διαδρόμους εμφανίζονται στελέχη πρώτης γραμμής που διαφημίζουν τον εαυτό τους ως τα μόνα που είναι σε θέση να υπερασπιστούν τους σιδηροδρομικούς και τον σιδηρόδρομο καθώς πιστεύουν στον ταξικό προσανατολισμό κτλπ,κτλπ

Περιμένουμε η Ομοσπονδία να μας απαντήσει.
Ελπίζουμε να μην ακούσουμε τα γνωστά περί ενότητας,ώρας που είναι μυστήρια για να συζητιόνται αυτά κτλπ.
Αν η ώρα είναι μυστήρια,πρώτοι θα έπρεπε να το σκεφτούν αυτοί που τα ονόματα τους φιγουράρουν σε αυτές τις λίστες, ενώ έχουν απαλλαγή απο την εργασία τους.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Το ξανάπαμε, ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ. 
Σειρά θα έχουν σύντομα και τα εν οίκω με την απίστευτη ανισοκατανομή δευτερευουσών απολαβών σε συγκεκριμένη κατηγορία συναδέλφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου