Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Τα Σωματεία Μηχανικών και τεχνολόγων χτυπάν το αυτοδιοίκητο της έλξης!


Αυτό να το διαβάσουν ΟΛΟΙ οι μηχανοδηγοί!
Το στέκι της έλξης δημοσιεύει την επιστολή με την οποία ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ η μεγάλη νίκη του Σωματείου μας, η νίκη ΟΛΩΝ των μηχανοδηγών που πέτυχαν μετά απο 50 χρόνια το αυτοδιοίκητο του κλάδου έλξης στο τελευταίο Οργανόγραμμα. Την επιστολή με την οποία Μηχανικοί και τεχνολόγοι ζητούν απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ να
καταργήσει το αυτοδιοίκητο στην έλξη γιατί αποκλείστηκε ο κλάδος τους.
Και ζητούν να επανοπροκηρυχτεί θέση και να τους δοθεί η δυνατότητα να συμμετέχουν και αυτή στην -νέα- προκήρυξη που επιθυμούν.

Είναι μια κίνηση που αποδεικνύει την μάχη που δόθηκε και ΚΕΡΔΙΘΗΚΕ απο ΟΛΟΥΣ τους μηχανοδηγούς ΑΠΕΝΑΝΤΙ στις κατεστημένες νοοτροπίες που ήθελαν τον κλάδο μας να μην έχει προοπτική και να καπελώνεται μόνιμα απο τον κάθε περαστικό που θα επέβαλε το σύστημα για να πειραματιστεί με τους μηχανοδηγούς.

Το γράψαμε και χτες.
Ο κλάδος της έλξης τα τελευταία 2 χρόνια έχει αναβαθμιστεί σημαντικά σε όλα τα επίπεδα.
Και η ενόχληση όσων θεωρούσαν ότι κατείχαν τα πρωτεία στον σιδηρόδρομο, είναι πλέον εμφανής.
Εξού και η επιστολή που δημοσιεύουμε σήμερα. 

Εμείς δεν έχουμε τίποτα με τους συναδέλφους Μηχανικούς και τεχνολόγους.
Έχουμε πλέον με  όσους τους εκπροσωπούν και προέβησαν σε αυτήν την  κίνηση που έχει και πολιτικές προεκτάσεις. (θα τα πούμε σύντομα γιατί).

Και έχουμε θέμα Γιατί δεν σεβάστηκαν τον αγώνα που επί δεκαετίες έδιναν οι μηχανοδηγοί για το αυτοδιοίκητο του κλάδου τους.

Στο θέμα θα υπάρξει συνέχεια απο το στέκι της έλξης , το blog των μηχανοδηγών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου