Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

H ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών....

Μικραίνουν την Ομοσπονδία οι διαχωριστικές λογικές....
Για άλλη μια φορά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών απέδειξε ότι έχει 2 μέτρα και 2 σταθμά.Αφού κατηγορεί την Κυβέρνηση-και καλά κάνει- ρωτάει την Διοίκηση του ΟΣΕ  για την αλλαγή Διευθυντών: 

"Με ποια αρμοδιότητα τους καθαιρείτε και με ποια διαδικασία επιλέγετε τους αντικαταστάτες τους χωρίς προκήρυξη θέσεων με την πρόφαση του προσωρινού;"
Την ίδια ώρα τον Μάιο του 2017, όταν ο συνάδελφος Θεοδωρόπουλος Επαμεινώνδας, μέλος του Προεδρείου της Ομοσπονδίας και κορυφαίος συνδικαλιστής της ΠΑΣΚ, ΔΙΟΡΙΖΟΤΑΝ στην θέση Υποδιευθυντή και άλλος συνάδελφος καρατομούνταν με Διευθυντικό δικαίωμα, η Ομοσπονδία δεν έβγαζε ανακοινώσεις ούτε καν την απασχολούσε το θέμα,παρόλο που αυτό είχε τεθεί επισταμένως.
Κοινώς οι άνθρωποι είναι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.
Κανείς δεν τους πιστεύει, έχουν καταστεί αναξιόπιστοι και λειτουργούν για ΙΔΙΟΝ όφελος και μόνο,μικραίνοντας την Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.
Εμείς είχαμε, έχουμε και θα έχουμε την ίδια θέση.
Οι θέσεις ευθύνης καταλαμβάνονται ΜΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ της θέσης και μόνο.
Οι διορισμοί ανήκουν στο μακρινό παρελθόν.Και ο τελευταίος ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ συνδικαλιστή στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δεν ενόχλησε την ΠΟΣ. Γιατί άραγε; 
Προφανώς γιατί η Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών βλέπει τους μισούς διορισμούς, ή μάλλον καταγγέλει αυτούς που δεν συμφέρουν την πλειοψηφία της.
Άλλωστε αν πιστεύαμε αυτά που μας έλεγε η πλειοψηφία της ΠΟΣ για το Οργανόγραμμα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ,σήμερα ΔΕΝ θα είχαμε Οργανόγραμμα,δεν θα είχαν γίνει ΠΟΤΕ οι τοποθετήσεις προσωπικού σε έδρες και οι εργαζόμενοι στην εταιρεία θα αντιμετώπιζαν σαφείς κινδύνους. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

1 σχόλιο:

  1. Πόσες φορές θα πληρώσει η ΠΑΣΚ την αποκατάσταση και τον διορισμό του κορυφαίου συνδικαλιστή της;
    Ιδού το ερώτημα και πολλοί στις παραλίες ήδη μιλάνε για τα καλά που έρχονται.
    Αλήθεια,κατάληψη γιατί δεν έκανε ο Παρασκεύπουλος,γιατί δεν έκανε παραστάσεις,γιατί δεν ανέβηκε στα κεραμίδια. Μερίδιο συμφώνησε ή το πάθημα του έγινε μάθημα.Και τώρα τι φωνάζει η ΠΟΣ, τους έχει κάνει βούκινο η τελευταία ανακοίνωση.Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε,περιμένει να κρατήσει ο άλλος την χατζάρα;
    ΝΕΜΕΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή