Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Ανακοίνωση ΔΑΚΕ ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την ένσταση της στις εκλογές

Συναδέλφισες, Συνάδελφοι,
Σχετικά με την ένσταση που κατατέθηκε από τη ΔΑΚΕ ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τους συναδέλφους που ήρθαν με απόσπαση και τη συμμετοχή τους στις εκλογές του Σωματείου μας θέλουμε να τονίσουμε ότι:

α) Η ΔΑΚΕ ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ συμφώνησε στο Δ.Σ. για τη συμμετοχή τους, καθότι υπήρχε διαβεβαίωση ότι οι συνάδελφοι θα μεταταγούν στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ πριν την ιδιωτικοποίησή της κάτι που φυσικά δεν έγινε και σήμερα βρίσκονται στον αέρα.
β) Βάση των τελευταίων εξελίξεων, οι υπηρεσίες από όπου ήρθαν οι συνάδελφοί μας τους ζητούν εγγράφως να επιστρέψουν στην εργασία τους αλλιώς θα αντιμετωπίσουν την απόλυση.
γ) Κατανοούμε απόλυτα την αγωνία ορισμένων να κερδίσουν την εκλογική διαδικασία όπως – όπως, με παρατυπίες ή ενδεχομένως με διπλοψηφίσαντες (ΑΔΕΔΥ & ΓΣΕΕ) αλλά οφείλουν να κατανοήσουν και αυτοί τους όποιους κινδύνους ακύρωσης των εκλογών του Σωματείου μας.

Σε κάθε περίπτωση όμως, οι συνάδελφοι καταλαβαίνουν ότι οι προεκλογικές υποσχέσεις της κυβερνητικής συνδικαλιστικής παράταξης ήταν κούφιες.
Αντί να απολογηθούν στους συναδέλφους για τη μη ολοκλήρωση της διαδικασίας μετάταξής τους πανηγυρίζουν για την…ψήφο τους.
Αυτή είναι και η διαφορά μας.
Η ΔΑΚΕ ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ βλέπει ως συναδέλφους εργαζόμενους τους αποσπασμένους και όχι σαν κουκιά που θα αυξήσουν τις δυνάμεις της. 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.
ΔΑΚΕ ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

1 σχόλιο:

  1. Επειδή δεν ξέχασα τους ατέλειωτους αγώνες που κάνατε(!), αλλά και με πόση οργή και μανία(!), τραντάζατε με τις φωνές σας τους δρόμους και τις πλατείες(!), με το δίκαιο αίτημα να παραμείνουν οι συνάδελφοι στον σιδηρόδρομο(!) …Θα σας γράψω δύο λόγια, μια που σας βλέπω να παραμένετε ακόμη απαθείς και ανάλγητοι, μπροστά στην τόση ξεφτίλα που έχει συντελεστεί εις βάρος αυτών των ανθρώπων.
    …Μέχρι τον απόπατο της ζωής θα φτάσετε..έρποντας και γλείφοντας το σύστημα..μήπως σας κρατήσει στις καρέκλες του, που ήδη άρχισαν να σπάζουν τα καρεκλοπόδαρα …Καθώς, και δεν θ’ αργήσει εκείνη η μέρα, που χωρίς ντροπή, θα φάτε ακόμη και τα σκ@(ῳ)τ@ του, προκειμένου να επιβιώσετε.
    Ένα να θυμάστε πάντα..που είναι από την κόλαση του Δάντη.
    …Οι πιο σκοτεινές γωνιές της κόλασης, είναι φυλαγμένες γι’ αυτούς που διατηρούν την ουδετερότητα τους, σε εποχές ηθικής κρίσης.
    Καληνύχτα σας…
    https://www.youtube.com/watch?v=jO1y-tGNKCY

    ΑπάντησηΔιαγραφή