Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ), θέτει υπό τάση 25 kV, την Τρίτη 22 Μαΐου 2018 και ώρα 17.00, το σύστημα Ηλεκτροκίνησης του Σ.Σ. Λιανοκλαδίου

Η τάση λειτουργίας της Ηλεκτροκίνησης είναι 25.000 V – 50 Hz.
Κάθε προσέγγιση στην Ηλεκτροκινούμενη Γραμμή και στις πάγιες εγκαταστάσεις αυτής καθώς και η αφαίρεση εξαρτημάτων από τους πυλώνες στήριξης της εναέριας γραμμής
(Γραμμή Επαφής) είναι ¨άκρως επικίνδυνη για τη ζωή¨

ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ:


Να ανεβαίνετε στην οροφή των αμαξοστοιχιών.
Να αγγίζετε τους στύλους ηλεκτροκίνησης ή τις κατασκευές που στηρίζουν ιτους εναέριους αγωγούς ηλεκτροκίνησης (Γραμμή Επαφής).
Να πλησιάζετε από αμέλεια ή εκουσίως με οποιαδήποτε τρόπο ή μέσο τη Γραμμή Επαφής (π.χ. μεταφορά αντικειμένων μεγάλου ύψους).
Να αγγίζετε τις σιδηροτροχιές, τους ιστούς φωτοσημάτων ή τις άλλες μεταλλικές κατασκευές που βρίσκονται επί της σιδηροδρομικής γραμμής και στη γύρω από αυτή περιοχή (σε απόσταση 10 μέτρων από τη σιδηροδρομική γραμμή).
Να ρίπτετε σύρματα, ράβδους ή άλλα αντικείμενα, νερό και άλλα υγρά επί της γραμμής επαφής.
Να κυκλοφορείτε στις περιοχές εγκαταστάσεων ηλεκτροκίνησης (υποσταθμοί, υπαίθριοι οικίσκοι, ερμάρια κλπ).
Να διέρχεστε από τις ισόπεδες διαβάσεις με οχήματα ή φορτία επί των οχημάτων ύψους μεγαλύτερου των 4,5μ. ή ύψους μεγαλύτερου του αναγραφόμενου επί των οδικών πινακίδων σημάνσεως των ειδικών κατασκευών περιορισμού του ανωτάτου οδικού περιτυπώματος διελεύσεως (Θύρες Περιτυπώματος).
Να πλησιάζετε στους θραυσμένους αγωγούς που έχουν πέσει στο έδαφος σε απόσταση μικρότερη των 10 μέτρων.
Να αφαιρείτε εξαρτήματα ή αγωγούς από τις εγκαταστάσεις ηλεκτροκίνησης.
Να παίζουν παιδιά στην περιοχή των εγκαταστάσεων ηλεκτροκίνησης και στη γύρω από την ηλεκτροκινούμενη γραμμή περιοχή.
Να πλησιάζετε τις εγκαταστάσεις ηλεκτροκίνησης σε απόσταση μικρότερη των 5 μ. από αυτές.
Να ρίπτετε αντικείμενα, νερό ή άλλα υγρά στη γύρω από την ηλεκτροκινούμενη γραμμή περιοχή και στις εγκαταστάσεις της.
Να έρθετε σε επαφή με κάθε μέσο, με τις μεταλλικές κατασκευές που φέρουν αγωγούς για την τροφοδοσία της γραμμής επαφής. Να προκαλείτε από αμέλεια, θραύση μονωτήρων ή κόψιμο αγωγών με χρήση κυνηγετικών όπλων ή με άλλο τρόπο.
Να διατηρείτε μόνιμες ή προσωρινές επιφανειακές σωληνώσεις άρδευσης διασταυρούμενες με τις σιδηροδρομικές γραμμές.


Παρακαλούνται οι κάτοικοι των οικισμών, κοινοτήτων, Δήμων του νομού Φθιώτιδας που γειτνιάζουν με την ηλεκτροκινούμενη με 25 Kv Σιδηροδρομική Γραμμή του Σ.Σ. Λιανοκλαδίου να γνωστοποιούν αμέσως κάθε ανωμαλία που παρατηρούν ή βλάβη του εξοπλισμού Ηλεκτροκίνησης στα Αστυνομικά Τμήματα ή σε άλλες αρχές ή στις Υπηρεσίες του ΟΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου