Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018

Εκπολιτιστικός σύλλογος Μπράλου: ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ – ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ.

Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, συνδιοργανώνουμε με τον Σύλλογο Φίλων Σιδηροδρόμου, εορταστικό διήμερο στην προσπάθειά μας να αξιοποιήσουμε και τουριστικά, την επαναλειτουργία του τραίνου στην περιοχή μας.


Είναι μια προσπάθεια ανάδειξης της περιοχής μας, αρχικά με επισκέψεις σε τόπους με ιστορικό ενδιαφέρον, αλλά και σε αξιοθέατα στην Τιθορέα, Αμφίκλεια, Γραβιά κλπ.
Το μεσημέρι της Κυριακής 14 Οκτωβρίου ώρα 13:00 το εορταστικό διήμερο θα κλείσει, με μια συμβολική υποδοχή του μεσημεριανού τραίνου (δρομολόγιο 3520) στο Σ.Σ. Μπράλου. Επιβεβλημένη η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων φίλων – κατοίκων της περιοχής.
Τα μέλη του συλλόγου μας και των φίλων του σιδηροδρόμου θα είμαστε εκεί για να συνεχίσουμε να διεκδικούμε ότι καλύτερο για όλους και το τραίνο.
Σας περιμένουμε !!!

Εκπολιτιστικος σύλλογος Μπράλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου