Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

OΣΕ : Aπορίφθηκε η προσφυγή εργολάβου για τον καθαρισμό, στις 22 Οκτώβρη υπογράφουν οι 35 νέες καθαρίστριες!

Σημαντική εξέλιξη, την χαιρετίζουμε!
Ο Ο.Σ.Ε. ανακοινώνει ότι απορρίφθηκε από την Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών η προσφυγή εργολήπτριας εταιρείας κατά της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, με την οποία αποφασίσθηκε η
σύναψη συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου για την κάλυψη των αναγκών καθαριότητας σε κτίρια του Οργανισμού.
Κατόπιν τούτου στις 22/10/2018 θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας 35 καθαρίστριες, όπως αυτές προέκυψαν από τον πίνακα κατάταξης που εστάλη και στο Α.Σ.Ε.Π., τηρώντας τη νόμιμη διαδικασία.
Ο Ο.Σ.Ε. επαναλαμβάνει τη δέσμευση του, όπως έχει εκφραστεί πολλαπλώς από τη Διοίκηση του, να επεκτείνει το θεσμό των συμβάσεων εργασίας όπου απαιτείται και σύμφωνα με το νόμο,  να προστατεύσει τα εργασιακά δικαιώματα και να διαφυλάξει τις συνθήκες εργασίας.

απο τον ΟΣΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου