Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Mε μπλούζα της ΠΕΠΕ η Ευρωπαία Επίτροπος στην επιθεώρηση των έργων !

Με συμβολικό δώρο μια  αναμνηστική μπλούζα του Σωματείου των Ελλήνων Μηχανοδηγών στην Ρουμάνα Ευρωπαία Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής Κορίνα Κρέτσου, ολοκληρώθηκε η σημερινή
επιθεώρηση των έργων μεταξύ Θριασίου - Λιανοκλαδίου. 
Η Επίτροπος επιθεώρησε τα έργα απο την καμπίνα μηχανοδήγησης με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου (κκ. Σπίρτζης και Βούρδας) και μέλη απο τις Διοικήσεις των εταιρειών του Ομίλου.
Στο τέλος της διαδρομής οι μηχανοδηγοί προσέφεραν στην Ευρωπαία Επίτροπο μια μπλούζα της ΠΕΠΕ με το λογότυπο της ALE και η ίδια την "πρόβαρε" ευχαριστώντας το Σωματείο μας.
Αντίστοιχα,αναμνηστικά μπλουζάκια δόθηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Οι μηχανοδηγοί τόνισαν και πάλι την αναγκαιότητα για την άμεση ολοκλήρωση των έργων υποδομής και ιδιαιτέρως της σηματοδότησης και της τηλεδιοίκησης με τα συστήματα ασφαλείας. (ECTS) .
Για πρώτη φορά σήμερα ηλεκτράμαξα ξεκίνησε απο το Θριάσιο και με ηλεκτροκίνηση έφτασε στο Λιανοκλάδι και μάλιστα σε μειωμένο σημαντικά δρομολογιακά χρόνο.
Ελπίζουμε η ηλεκτροκίνηση να δοθεί άμεσα και στην κυκλοφορία
Το επόμενο διάστημα τα μπλουζάκια της ΠΕΠΕ θα κυκλοφορήσουν και μεταξύ όσων συναδέλφων  επιθυμούν να τα προμηθευτούν.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου