Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

ΤΡΑΙΝΟΣΕ : Ξεκινά την 1η Ιούλη η μαθητεία των 13 νέων υποψηφίων μηχανοδηγών


Eπιτέλους ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες και την 1η Ιουλίου ξεκινά η εκπαίδευση των 13 νέων μηχανοδηγών στην Σιδηροδρομική Ακαδημία. Οι συνάδελφοι είναι

επιλαχόντες απο την προηγούμενη διαγωνιστική διαδικασία και κατά την μεγάλη πλειοψηφία (σχεδόν απόλυτη) θα εργαστούν στην Βόρεια Ελλάδα (Θεσσαλονίκη - Αλεξανδρούπολη).

Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνεται και τυπικά η συμφωνία του Σωματείου μας (Δεκέμβριος 2017) με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς έχουν πραγματοποιηθεί πάνω απο 90 προσλήψεις μηχανοδηγών.
Φυσικά και νέες προσλήψεις απαιτούνται με την διαδικασία για τον επόμενο διαγωνισμό να προσδιορίζεται το φθινόπωρο.
Ωστόσο το γεγονός είναι ότι τα τελευταία 2 χρόνια το προσωπικό έλξης ανανεώθηκε σε ποσοστό άνω του 40% και πλέον η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει στο δυναμικό της πάνω απο 140 μηχανοδηγούς με προοπτική δεκαπενταετούς- εικοσαετούς (τουλάχιστο) παραμονής στον σιδηρόδρομο.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου