Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Που πάτε με την κάλπη ανοικτή, σύντροφοι ; Και ένα σχόλιο για την τεχνική βάση και τα λιοντάρια του ΠΑΜΕ

Εκλογές - παρωδία σε μεγάλα συνδικάτα!
Φωτογραφικό υλικό από την εν εξελίξει εκλογική διαδικασία, σήμερα 26 Ιουνίου 2019 στο RIVER WEST – IKEA, στη Λ. Κηφισού 96-98 δόθηκε στην δημοσιότητα. Πρόκειται για εκλογές που ξεκίνησαν να διεξάγονται σε ανοιχτό χώρο, με ...ανοιχτές κάλπες
σε είσοδους του καταστήματος, δίχως παραβάν, δίχως καμία απολύτως μυστικότητα και δίχως να έχει συγκεκριμενοποιηθεί το σημείο των εκλογών, αφού η κάλπη περιφερόταν από το εσωτερικό του καταστήματος που είχε στηθεί αρχικά, στον προαύλιο χώρο και όπου άλλου καταλήξει… ο εκλογικός «αραμπάς» επαγγελματικών στελεχών του ΠΑΜΕ-ΚΚΕ στο Σύλλογο.


Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας είναι ιστορικός σύλλογος, από τα πρώτα μέλη της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, που τα τελευταία χρόνια έχει πέσει στα χέρια κομματικών στελεχών του ΚΚΕ που τον αξιοποιούν για να καλύπτουν τις προσωπικές τους μισθοδοσίες (!) και αλλά πολλά που θα συζητηθούν σε επόμενη φάση.

Θυμίζουμε επίσης ότι από το Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας εκλέγεται η φυσική ηγεσία των επαγγελματικών στελεχών του Π.Α.ΜΕ (Γιώργος Πέρρος, κ.λ.π) στα συνέδρια της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και της ΓΣΕΕ, γεγονός που αναδεικνύει και την εξόχως υποκριτική στάση αυτών των δυνάμεων όλο το προηγούμενο διάστημα.
Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας είναι ιστορικός σύλλογος, από τα πρώτα μέλη της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, που τα τελευταία χρόνια έχει πέσει στα χέρια κομματικών στελεχών του ΚΚΕ που τον αξιοποιούν για να καλύπτουν τις προσωπικές τους μισθοδοσίες (!) και αλλά πολλά που θα συζητηθούν σε επόμενη φάση.

Αναδημοσίευση απο το https://www.en-erga.gr/?p=104432

Δικό μας σχόλιο

Οι εικόνες αυτές -όπως η διπλανή- αποδεικνύουν πως και με πιο τρόπο το ΠΑΜΕ που "περηφανεύτε" για τα αποτελέσματα του στον ιδιωτικό τομέα, διαμορφώνει συσχετισμούς δυνάμεων στα συνδικάτα που ελέγχει.
Αφήστε κάτω τις κάλπες σύντροφοι, σας πήρανε χαμπάρι, σας πιάσανε στα πράσσα με την κάλπη στον ώμο και ήταν και ανοικτή!

Οι εικόνες αυτές αποδεικνύουν την βαθιά σήψη , υπεύθυνο για την οποία είναι και το ΠΑΜΕ,  που έχει οδηγήσει στην απαξία το συνδικαλιστικό κίνημα στην χώρα μας.

Μην απορείτε μετά συνάδελφοι σιδηροδρομικοί γιατί οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στον σιδηρόδρομο, τα έχουν κάνει πλακάκια με την ΠΑΣΚ και την ΔΑΚΕ. 
Είναι η άλλη πλευρά του ΙΔΙΟΥ νομίσματος που θέλει να κρατά εγκλωβισμένους τους εργαζόμενους και έρμαια ανθρώπων που δεν έχουν καμία ηθική αναστολή. 

Μην απορείτε για την στάση του ΠΑΜΕ ενόψει της υπογραφής της ΣΣΕ στην ΕΕΣΣΤΥ. Όλοι διαπίστωσαν στην τεχνική βάση ότι τα λιοντάρια. "έγιναν γατάκια" μπροστά στην μονομερή απόφαση της Διοίκησης για αλλαγή του τρόπου μισθοδοσίας.
Τα λιοντάρια  της κακιάς ώρας, που το μόνο που τους έχει απομείνει είναι να προσπαθούν να πείσουν τους άλλους ότι για το 5%  του ΚΚΕ, σε περίοδο βαθιάς κρίσης του καπιταλισμού, φταίνε οι "άλλοι" και όχι η στρατηγική του ΚΚΕ.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου