Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Υπεγράφη η Σύμβαση για την σύνδεση με το Λουτράκι!

Το μήνυμα του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών κ. Βούρδα

Υπεγράφη σήμερα στην ΕΡΓΟΣΕ η σύμβαση με τον ανάδοχο για το έργο της Κανονικοποίηση και της Ηλεκτροκίνησης της Σιδηροδρομικής Γραμμής Ισθμός - Λουτράκι. Έργο που θα ολοκληρωθεί σε 18 μήνες και θα συνδέσει τον προαστιακό της Αθήνας με το Λουτράκι. Έργο που
παραλάβαμε το 2015 σε υποσχέσεις, με μελέτες μη συμβατές με κανόνες διαλειτουργικότητας και μπορέσαμε και να εξασφαλίσουμε χρηματοδότηση και να επικαιροποιήσουμε τις μελέτες και να προκηρύξουμε και να συμβασιοποιήσουμε το έργο. 

Έργο ζωής για την Ανάπτυξη της περιοχής και έργο επέκτασης του σύγχρονου σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας που κάνουμε πράξη εδώ και 4 χρόνια.
 Διαψεύδονται για άλλη μία φορά, όλες οι Κασσάνδρες που λέγανε πως δεν κάνουμε τίποτε για το έργο, έπαιζαν παιχνίδια πάνω στον ανταγωνισμό των υποψήφιων αναδόχων και απλά δημιουργούσαν αρνητικό κλίμα. 
Πάμε Μπροστά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου