Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Φασίζουσα νοοτροπία απο την απερχόμενη ηγεσία της ΠΟΣ

Επιεικώς ως "φασίζουσα" μπορεί να χαρακτηριστεί η νοοτροπία και η συμπεριφορά του απερχόμενου ελάσσων Προέδρου της ΠΟΣ και της παρέας του, Παρασκευόπουλου Παναγιώτη. Σε μια αντιδημοκρατική και αντιθεσμική 
πρακτική ο απερχόμενος συνάδελφος Πρόεδρος της ΠΟΣ, αποφάσισε να μην δημοσιεύσει την ανακοίνωση του Δικτύου Σιδηροδρομικών στον ιστότοπο της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών επειδή δεν ...του αρέσει.

Μάλιστα σε επικοινωνία μέλους του Προεδρείου (Δίκτυο) με τον απερχόμενο Παρασκευόπουλο, αυτός όχι μόνο αρκέστηκε στα περί διαφωνίας του περί της ανακοίνωσης και περί μη δημοσίευσης της, λες και η Ομοσπονδία είναι παραμάγαζο ή επιχείριση του, αλλά προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα άρχισε και τα δηκτικά σχόλια περι "αυτών που θέλουν να πάρουν την Ομοσπονδία" και που ο ίδιος δεν.... θα τους αφήσει. 
Ξέραμε ότι ο απερχόμενος Παρασκευόπουλος ψάχνει να γράψει  & άλλα Σωματεία απο τις συγκοινωνίες  στην ΠΟΣ τις τελευταίες εβδομάδες μπας και σωθεί η ΠΑΣΚ, γιατί στον σιδηρόδρομο ΠΑΤΩΣΕ η πολιτική της, αλλά δεν περιμέναμε τέτοιο αντιδημοκρατικό παραλήρημα.
Συνιστούμε στον ελάσσων Παρασκευόπουλο, να διατηρήσει την ψυχραιμία του μέχρι το επερχόμενο συνέδριο στο οποίο οφείλει να οδηγήσει την Ομοσπονδία με ηρεμία και δημοκρατικές διαδικασίες.
Αν δεν πιστεύει σε αυτές,  στις δημοκρατικές διαδικασίες, μπορεί να αποχωρήσει  σήμερα κιόλας απο την ΠΟΣ. 
Αν νομίζει ο απερχόμενος Παρασκευόπουλος και η παρέα του, ότι η  ΠΟΣ θα καταντήσει σαν την ΓΣΕΕ με τις προβοκάτσιες του και την προσπάθεια του να δυναμιτίζει το κλίμα, είναι βαθιά νυχτωμένος.
Αρκετή ζημιά έχει προκαλέσει ο ελάσσων, τα τελευταία 6 χρόνια στην συνοχή του συνδικάτου.

Είναι ήδη έκθετος άλλωστε γιατί το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ΔΕΝ συνεδρίασε τον Μαίο για λόγους που δεν έχουν εξηγηθεί.
Προειδοποιούμε δε, ότι η αντιδημοκρατική λειτουργία της ΠΟΣ, μπορεί να εκθέσει ανεπανόρθωτα τα πρόσωπα που σήμερα έχουν την ευθύνη της.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου