Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Συνάντηση της ΠΟΣ για την ΣΣΕ με την ΕΕΣΣΤΥ -Ενημέρωση

Συνάντηση με την Διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ για την υπογραφή της ΣΣΕ είχε σήμερα το Προεδρείο της Ομοσπονδίας. Στην συνάντηση συζητήθηκαν τα αιτήματα της ΠΟΣ, κυρίως για την παραμονή των
συμβασιούχων και των μαθητών, όπου η Διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ τόνισε ότι πρόθεση της είναι να παραμείνουν στο σύνολο τους οι συνάδελφοι. Η προοπτική που έθεσε η Διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ αφορά την υπογραφή εξάμηνων συμβάσεων -ορισμένου χρόνου- και μετά το πέρας του χρόνου αυτού την μετατροπή τους σε αορίστου.
Η ΠΟΣ ζήτησε να υπάρξει μισθολόγιο στην ΕΕΣΣΤΥ , με την Διοίκηση της εταιρείας να δεσμεύεται ότι δεν θα υπάρξει καμία μείωση στις τακτικές αποδοχές των εργαζομένων τονίζοντας την αναγκαιότητα νέων προσλήψεων.
Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν συζητήσεις για την διαμόρφωση του μισθολογίου και θα υπάρξει ενημέρωση στους εργαζομένους, προφανώς όταν αυτό βρεθεί στην τελική του μορφή.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου