Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

ΔΕΣΚ Ο Νομιμοποιητής της παρανομίας των νόθων

Για άλλη μια φορά ο νόθος εκπρόσωπος της ΔΕΣΚ Σιδηροδρομικών (Με την ΔΕΣΚ συμμετείχε στις εκλογές αντιπρόσωπος απο τον Σύλλογο Εργαζομένων ΤΡΑΜ που διπλοψήφισε) σε συνέλευση των εργαζομένων στην τεχνική βάση έπαιξε τον ρόλο του νομιμοποιητή των
παρανομιών της παρέας της Κάνιγγος. 

Ο εκπρόσωπος της ΔΕΣΚ που ετοιμάζει τον αγώνα της ...φασολάδας και της ρέγγας που θα δώσει στα εργοστάσια & σε μια εταιρεία που ήδη ισχύει το συλλογικό δίκαιο, σήμερα για άλλη μια φορά επάξια τίμησε τον ρόλο που έχει αναλάβει τα τελευταία 4 χρόνια ως νομιμοποιητής των αποφάσεων  των ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ.

ΔΕΝ θα μπορούσε να μην πράξει τα ίδια και σήμερα, όταν για το νόθο συνέδριο,ο εκπρόσωπος της ΔΕΣΚ ενημέρωσε τους εργαζόμενους ότι το θέμα θεωρείτε λήξαν γιατί...έχουν αποφασίσει τα δικαστήρια. 
Ο ίδιος φυσικά γνωρίζει και το γνωρίζει πολύ καλά ότι καμία δικαστική απόφαση δεν έχει υπάρξει για τα όσα έγιναν στο συνέδριο της νοθείας, ενώ επίσης γνωρίζει πολύ καλά ότι και σε άλλες περιπτώσεις όπου συμμάχησαν οι ...ταξικές δυνάμεις της ΔΕΣΚ με αυτές των ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ είχαμε και σχετικά πρόσφατα μάλιστα, ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ συνεδρίων.
Οι εκπρόσωποι της ΔΕΣΚ στον σιδηρόδρομο δεν έχουν - όπως παραδέχτηκαν και οι ίδιοι- καμία σχέση με το ΠΑΜΕ. Συνεργαζόμενοι είναι ,όπως δήλωσαν , όπως συνεργαζόμενοι ΑΓΑΣΤΑ  είναι και με τις ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ.
Καλό θα είναι να πληροφορούν τους εργαζόμενους με τα πραγματικά γεγονότα και ιδιαίτερα ο επικεφαλής τους, ο οποίος παίζει βρώμικο παραταξιακό-συνδικαλιστικό παιχνίδι.
Η ΔΕΣΚ στον σιδηρόδρομο είναι η μοναδική παράταξη - συνεργαζόμενη με το ΠΑΜΕ- που ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα της ΓΣΕΕ για τον Γ.Γ. του ΚΚΕ και το Κομμουνιστικό Κόμμα. ΔΕΝ τόλμησε η ΔΕΣΚ καν να θέσει ψήφισμα καταδίκης των δηλώσεων αυτών στο συνέδριο, εκεί δηλαδή που βρισκόταν και εκεί απο όπου εκλέγετε  ο συνάδελφος Κιουτσούκης!


Για αυτό και λέμε αυτήν την ΔΕΣΚ γιαλαντζί κομμουνιστές

Θυμίζουμε ότι στην τελευταία συγκέντρωση στο εργοστάσιο, ημέρα Παρασκευή, ΠΡΙΝ η απεργία της ΠΟΣ της 8ης Οκτώβρη κριθεί παράνομη, ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ -με σχεδόν βεβαιότητα- στους συναδέλφους ότι θα ερχόταν πρόταση απο ώρα σε ώρα για την ΣΣΕ καθώς η εργοδοσία "είχε τρομάξει" . Προφανώς αυτό του μετέφεραν οι συνδικαλιστικοί του εταίροι.
Λίγες ώρες μετά ΕΕΣΣΤΥ και  ΤΡΑΙΝΟΣΕ -με απαράδεκτη απόφαση τους- οδηγούσαν την απεργία στα δικαστήρια με τα γνωστά αποτελέσματα.
Τέλος ο εκπρόσωπος της ΔΕΣΚ που σε προφανή συμφωνία με τις ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ έχει αναλάβει ρόλο πρωτοβουλίας στα εργοστάσια, δεν έχει ενημερώσει ορθά για τις προτάσεις που απέρριψε η ΠΟΣ. 

Και ένα ερώτημα.

ΙΣΧΥΕΙ ή ΟΧΙ αυτό που ακούγετε ευρέως, δηλαδή το ότι την Τρίτη 1 Οκτώβρη είχε ζητηθεί απο την ΠΟΣ να αναστείλει την απεργία της Πέμπτης 3ης Οκτώβρη προκειμένου να δοθεί ΓΡΑΠΤΩΣ η πρόταση στην τεχνική βάση.
ΝΑΙ ή ΌΧΙ

Το στέκι της έλξης- Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Μάθαμε ότι ο σύντροφος της ΔΕΣΚ αναρωτιόταν και που βρίσκει η ΠΕΠΕ τους οικονομικούς πόρους για τους δικαστικούς αγώνες. Σύντροφε, όταν δεις πως έχει οργανώσει η ΠΕΠΕ την προοπτική για τους αγώνες της, δεκαετίες τώρα, θα τρομάξεις. Για την συνδικαλιστική σου ανεπάρκεια και μόνο.
Υ.Γ.2 ΤΙΜΟΥΜΕ και σεβόμαστε  και το έχουμε αποδείξει, τους πραγματικούς κομμουνιστές. Κανένας σεβασμός σε όσους στηρίζουν ΝΟΘΟΥΣ για την καρεκλίτσα και την συμμαχία τους. Στους εργοδοτικούς συνδικαλιστές αυτής της ΔΕΣΚ. Και σε αυτόν τον χαρακτηρισμό είμαστε ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ γιατί έχουμε καταλάβει τι κάνουν 3  μήνες τώρα στην ΕΕΣΣΤΥ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου