Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Αηδία! Σωματείο έκανε εκλογές ΠΡΙΝ εγγραφεί στην Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών!

Νοθεία εν όψει του συνεδρίου της ΠΟΣ και αηδία για τα όσα συμβαίνουν ενόψει του επικείμενου συνεδρίου της ΠΟΣ, προκαλούν οι αποκαλύψεις για τις μεθοδεύσεις συγκεκριμένης παρέας που δίνει τον αγώνα για να διατηρήσει τις συνδικαλιστικές της καρέκλες για ΙΔΙΑ ΟΦΕΛΗ (Έρχετε αποκάλυψη που συνταράζει τον σιδηροδρομικό κόσμο για το πως αξιοποίησε για ιδία οφέλη την καρέκλα του συγκεκριμένος συνδικαλιστής τα τελευταία χρόνια).
Σήμερα αποκαλύπτουμε πως Σωματείο που εγγράφηκε πέρυσι στην Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και που το 2016 είχε "αποβληθεί" απο  συνέδριο  άλλης Ομοσπονδίας, είχε κάνει εκλογές ΠΡΙΝ γίνει δεκτή
ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ η αίτηση του απο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας εκλέγοντας 8 αντιπροσώπους για αυτό, με σταλινικά μάλιστα ποσοστά υπέρ της ΔΑΚΕ!
Τα όσα ανακάλυψαν ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ όσοι έκαναν τον έλεγχο των εγγράφων που προσκομίζουν τα Σωματεία ενόψει του επικείμενου συνεδρίου, τους ΣΟΚΑΡΑΝ.
Το εν λόγω Σωματείο ΔΕΝ είχε προσκομίσει την προκήρυξη των συνελεύσεων του στην ΠΟΣ, ούτε είχε προσκομίσει την προκήρυξη των εκλογών του, σύμφωνα με τα όσα ζήτησε χτες η πλειοψηφία της απο τους μηχανοδηγούς καθώς ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!
Και φυσικά οι υπόλοιπες παρατάξεις δεν γνώριζαν ότι θα κάνει εκλογές για να συμμετέχουν με ψηφοδέλτιο σε αυτές!
Είναι η απόδειξη της ΣΗΨΗΣ στην Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών που προκαλεί ΑΗΔΙΑ σε όλο το σιδηροδρομικό κόσμο.
Αν αυτή είναι η Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών της ΠΑΣΚ και της ΔΑΚΕ, η καρέκλα για την καρέκλα δηλαδή , τότε όλοι πλέον καταλαβαίνουν γιατί γίνονται τα όσα γίνονται τα τελευταία χρόνια σε βάρος όσων προσπαθούν να ανατρέψουν την παρέα της Κάνιγγος.
Ένα σύστημα σήψης, αποκομένο απο τον κόσμο της εργασίας, προσπαθεί να κρατηθεί ως ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ στην καρέκλα του.
Αηδία και μόνο.
Είναι αυτονόητο ότι οι μηχανοδηγοί θα πάρουν τις αποφάσεις τους το επόμενο διάστημα, αφού όμως πρώτα σπάσουν το ΑΠΟΣΤΗΜΑ αυτής της παρέας.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου