Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Ferrovie Dello Stato : Εκδηλώσεις για τα 180 χρόνια απο την ίδρυση των Ιταλικών Σιδηροδρόμων


Τα 180 χρόνια απο την ίδρυση τους γιορτάζουν φέτος οι Ιταλικοί Σιδηρόδρομοι καθώς το πρώτο ταξίδι με τρένο πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία
τον Οκτώβρη του 1839 με ατμομηχανή! Παρουσία του Προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας Sergio Mattarela πολλών Υπουργών της Ιταλικής Κυβέρνησης και του CeO της FS Gianfranco Battisti  πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις στην Νάπολι.

Την μεγάλη σημασία του σιδηροδρόμου και των σιδηροδρομικών στην Ιταλική Κοινωνία τόνισε ο Ιταλός Πρόεδρος, η εργασία των οποίων διασφαλίζει την μετακίνηση χιλιάδων πολιτών καθημερινά σε όλη την Επικράτεια.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται και στο Μουσείο Σιδηροδρόμων που διατηρεί η FS στην Ιταλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου