Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Ανακοίνωση Οργάνωσης Σιδηροδρομικών ΣΥΡΙΖΑ : O λύκος προβιά αλλάζει, περπατησιά ποτέ

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι
Η γνωστή τακτική της Δεξιάς αλλά και των συνοδοιπόρων της να διαμορφώνει καθεστώς τρομοκρατίας δεν αλλάζει όσα χρόνια κι αν περάσουν!!!

 Διαπιστώνουμε ότι μια  γνωστή «παρέα»
συνδικαλιστών, μέσα στις παρατάξεις ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ αλλά και άλλων συνδικαλιστικών αποκομμάτων, έχει ξεκινήσει ένα πογκρόμ εκφοβισμού, τρομοκρατίας και «δολοφονίας χαρακτήρων» εργαζόμενων που δεν έκαναν τίποτα άλλο, από το να κάνουν τη δουλειά τους και να  συνεργαστούν ως όφειλαν, με την απερχόμενη διοίκηση.

Τελευταίο δείγμα είναι η συμπεριφορά γνωστού συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας που έχει ξεκινήσει να δημιουργεί μια σειρά από  αθλιότητες εναντίον εργαζόμενων του Ο.Σ.Ε. Αθλιότητες που έχει ξεκινήσει πριν από τις βουλευτικές εκλογές και κορύφωσε  με διαδικτυακή ανάρτηση του υποκλέπτοντας χωρίς τη συναίνεση των δικαιούχων, φωτογραφίες τους, επιχειρώντας σαφώς – μία ακόμη φορά – να στοχοποιήσει εργαζόμενους που έπραξαν το «λάθος» να συνεργαστούν με την απερχόμενη διοίκηση του Οργανισμού. Είναι ο ίδιος βέβαια που αν και σήμερα συμπεριφέρεται ως «παλλικαράς» και τιμητής της «δεξιάς κανονικότητας», έτρεχε πρώτος να έχει την εύνοια της διοίκησης, και είναι ο ίδιος που επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ  προσεληφθη  στενό συγγενικό  του πρόσωπο στη δημόσια ΕΕΣΣΤΥ μέσω του Διευθύνοντος Συμβούλου της Γιώργου Αναγνωστόπουλου. Ο συγκεκριμένος δεν είναι ένας τυχαίος συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ και μέλος της Ν.Δ. Ήταν στον στενό πυρήνα συνεργατών του π. Υπουργού της Ν.Δ. Μιχάλη Λιάπη, αποσπασμένος στο υπουργικό του γραφείο και είναι νυν Δημοτικός Σύμβουλος. 
Είναι πασιφανές ότι ο εν λόγω και η παρέα του εκτελεί συγκεκριμένο πολιτικό σχέδιο εξόντωσης των μη αρεστών εργαζόμενων στον Ο.Σ.Ε. όπως αρχίζει να διαφαίνεται αντίστοιχη συμπεριφορά και σε άλλες ΔΕΚΟ όπως η ΣΤΑΣΥ.
Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η Οργάνωση Σιδηροδρομικών ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο θα παρακολουθεί τη νέα Διοίκηση στον ΟΣΕ όπως και στις άλλες ΔΕΚΟ σχετικά με τις αποφάσεις της απέναντι στους εργαζόμενους, αλλά και θα τη βρει σκληρά απέναντι σε κάθε είδους αυθαιρεσία ή έστω ίχνος πολιτικής δίωξης.
Φαίνεται πως κάποιοι δεν ανέλυσαν σωστά τα αποτελέσματα της βουλευτικής κάλπης.



                                                                        ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου