Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2019

Ένας φίλος και νικητής της ζωής συνταξιοδοτήθηκε


Ένας άριστος συνάδελφος,  μαχητής και νικητής της ζωής συνταξιοδοτήθηκε χτες και το στέκι δεν θα μπορούσε να ξεχάσει να τον αποχαιρετήσει και να του ευχηθεί ότι καλύτερο στην νέα φάση της ζωής του. Στον φίλο μας Γιάννη Μπακαρτζή, μηχανοδηγό απο το ΜΘ ευχόμαστε απο καρδιάς ότι 


καλύτερο στην νέα φάση της ζωής του καθώς μετά απο 37 και πλέον χρόνια προσφοράς στον σιδηρόδρομο απο χτες περνά στο club των συνταξιούχων.

Ένας μηχανοδηγός που έδωσε τα τελευταία χρόνια την δική του προσωπική μάχη και βγήκε νικητής δίνοντας σε όλους εμάς το παράδειγμα.

Στον φίλο μας Γιάννη, ευχόμαστε ότι καλύτερο, πάντα να είναι ΥΓΙΗΣ και δυνατός και θα είναι χαρά για όλους μας να τον συναντάμε στα αγαπημένα του τρένα!Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου