Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Ανακοίνωση ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους σιδηροδρομικούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Γ.Σ.Ε.Ε., της Π.Ο.Σ. και των Σωματείων - Μελών της και συμμετείχαν μαζικά και αγωνιστικά στις απεργιακές
κινητοποιήσεις για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας.
Αυτές τις κρίσιμες στιγμές για το Σιδηρόδρομο και για το Συνδικαλιστικό Κίνημα των Σιδηροδρομικών, η κομματική Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία κρυβόταν όταν διαλυόταν και ξεπουλιόταν ο σιδηρόδρομος από την Κυβέρνησή της, επέλεξε να επιτεθεί σε στέλεχος της ΔΑΚΕ με μια ανήθικη, αντισυναδελφική και συκοφαντική ανακοίνωση.
Η κομματική Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως άλλωστε κάνει εδώ και πέντε χρόνια, δεν ενδιαφέρεται ούτε για το σιδηρόδρομο ούτε για τους σιδηροδρομικούς. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι, να κρύψει τις τεράστιες ευθύνες τόσο της κυβέρνησής τους, όσο και της καταστροφικής για τον ΟΣΕ Διοίκησης Κακουλάκη- Θεοχάρη.
Με την άθλια και προβοκατόρικη επίθεση τους, αποδεικνύεται ότι ήταν οι ίδιοι οι οποίοι κρύβονταν πίσω από την προ διμήνου επίθεση μέσω εφημερίδας στο ίδιο πρόσωπο.
Επιλέξαμε τότε να μην απαντήσουμε και να ασχοληθούμε με τα πραγματικά προβλήματα των σιδηροδρομικών. Εάν όμως αυτό το εξέλαβαν ως αδυναμία ή ως υποχώρηση, γελιούνται!
Η ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών και όλα τα στελέχη και μέλη της,
λειτουργούμε συντεταγμένα, βάσει των αρχών και των αποφάσεων που παίρνουν τα εκλεγμένα όργανα μας. Όποιος επιτίθεται συκοφαντικά σε μέλος μας, επιτίθεται σε όλη την παράταξη και ενίοτε θα παίρνει την απάντηση που του αξίζει.
Τα στελέχη και τα μέλη της ΔΑΚΕ δεν θα γίνουν ο "σάκος του μποξ" για να διατηρήσουν τα προνόμια και τα μικροπροσωπικά τους οφέλη, αυτοί που απέκτησαν με αδιαφανείς διαδικασίες και με μόνο προσόν την κομματική ταμπέλα του ΣΥΡΙΖΑ, την εύνοια και την ειδική μεταχείριση της διοίκησης.
Τα ρουσφέτια που υλοποίησαν τα προηγούμενα 5 χρόνια στο σιδηρόδρομο και οι εκβιασμοί λαμβάνουν σήμερα ΤΕΛΟΣ!
Εάν νομίζουν ότι με τέτοιες ανακοινώσεις θα μας φοβίσουν και θα μας φιμώσουν πλανώνται...
Καλούμε τα μέλη της ΔΑΚΕ αλλά και όλους τους συναδέλφους σιδηροδρομικούς να απομονώσουν τους λασπολόγους και τους συκοφάντες που δε διστάζουν να θίξουν ακόμη και τον ιερό θεσμό της οικογένειας!
Εμείς δεν θα τους ακολουθήσουμε...
Άλλωστε οι παροικούν τες εν τη Ιερουσαλήμ γνωρίζουν καλά και για τις προσλήψεις στην ΕΕΣΣΤΥ αλλά και για αυτές στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ!
Τους αφήνουμε λοιπόν να κατρακυλήσουν μόνοι τους τον ολισθηρό δρόμο που επέλεξαν για να στηρίξουν την απερχόμενη διοίκηση.
Κλείνοντας, καλούμε τα μέλη μας και όλους τους σιδηροδρομικούς να στηρίξουν ενωτικά και δυναμικά τις αποφάσεις της Π.Ο.Σ. και των Σωματείων καθότι ούτε η Συλλογική Σύμβαση του ΟΣΕ ολοκληρώθηκε ούτε οι διαπραγματεύσεις για την Σ.Σ.Ε. της ΕΕΣΣΤΥ κατέληξαν θετικά.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου